» مقالات

مقالات

نمایشگاه

سی‌امین نمایشگاه کتاب تهران

سرانۀ پایین مطالعه در کشور و شمارگان پایین کتاب‌ها به سبب کمبود کتابخانه های عمومی و خدمات آن هاست.

مفهوم مسئولیت اجتماعی شرکت ها CSR

توجه به اینکه موسسات کسب وکار که جامعه برای آنها فرصت‌های مختلفی را ایجاد کرده تا به کسب سود بپردازند، در مقابل باید متعهد باشند تا نیازها و خواسته‌های جامعه را برآورده کنند که این تعهد، مسئولیت اجتماعی نامیده می‌شود.
علیرضا حاجیان‌زاده

با ادبیات، هیچ کودکی تنها نیست

هرچند در روزگار ما، با پیشرفت شگفت‌انگیز فناوری دسترسی به انواع اطلاعات و سرگرمی‌ها آسان شده، اما همچنان جان ما، بویژه در دوره کودکی تشنه ادبیات و آثار ارزشمند ادبی است.
کودک کار

۱۴۳هزار کودک محروم از ثبت نام در مدارس

کودکانی که راهی به چرخه تحصیل پیدا نمی‌کنند، واقعیتی تلخ و انکار ناپذیر در جامعه ماست. واقعیتی که حالا در کوچه پس کوچه‌های این شهر به چشم هر رهگذری می‌آید!
مقاله

فرهنگ سکوت درکلاس‌ها شکسته شود "آموزش ستمدیدگان"

دکتر ابراهیم جعفری : آیا آموزش‌های مخزنی یا بانکی که متکی بر محفوظات و معلومات انباشته شده است، توانایی پاسخگویی به ضرورت‌های گوناگون جهان پیش‌ روی ما را دارد
توسعه و عذالت آموزشی

توسعه عدالت آموزشی

میثم هاشم‌خانی ،لیلا رشنوادی، مریم کمالی . اولین سمینار ماهانه «توسعه و عدالت آموزشی» دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران / اردیبهشت 94
مقاله

فقر قابلیتی

یکی از راه حل ها برای فائق آمدن بر فقر قابلیتی، فراهم آوردن فرصت های برابر و دسترس پذیری عادلانه امکانات آموزشی‌برای همه دانش آموزان است.فقیر به شکل ساده و در معنای جدید کسی است که؛ - دچار بی سوادی و تبعیض های جنسیتی است و به بهداشت و تغذیه سالم دسترسی ندارد.
آموزش

مقالات آموزش

گروه آموزش به عنوان زیر مجموعه طرح وبرنامه و با هدف آموزش به جامعه هدف ( کودکان و نوجوانان،خانواده ،مربیان ، جامعه محلی واعضای انجمن) فعالیت های خود را در بخش های نیازسنجی ،برنامه ریزی،اجرا ،پایش و ارزیابی تعریف و تدوین می کند :
آمو زش

آموزش ، چرا؟

انسانها درفرآیند آموزش با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند. همدیگر را بیشتر و بهتر می شناسند و برای حل مسائل و مشکلات به جای صرف هزینه های گزاف از ذهنها بهره می برند.
انجمن حامی

کتاب‌گریزی و کتابخانه‌ستیزی،محسن هجری

محسن هجری، نویسنده و پژوهشگر ادبیات، آموزش و پرورش در ایران را از نهادهایی دانست که متناسب با نیازهای زمانه تغییر نکرده است. او گفت: اگر در نظام مکتب‌خانه‌ای تعلیم و شکنجه دو جزو تفکیک ناپذیر از هم شمرده می‌شد، اکنون نیز به گونه دیگری این اندیشه تداوم دارد وحجم فراوان دروس اجباری و کم توجهی به پرورش فکری و خلاقیت دانش‌آموزان موجب شده که مطالعه اختیاری در مدارس نهادینه نشود و کتابخانه‌های مدارس نقشی صوری ایفا کنند.
روز کودک مبارک

آشنایی با پیمان نامه حقوق کودک

​پیمان جهانی حقوق کودک یک پیمان نامه بین المللی است که برای دفاع و حمایت ازحقوق کودکان تهیه شده است.این پیمان پس ازده سال گفت وگوبین کشورهای عضو سازمان ملل درسال 1989میلادی تدوین گردیدودرسال1990به مرحله اجرادرامد .درحال حاضراز193 کشورجهان, 191 کشور به این پیمان ملحق شده وخودراملزم به اجرای ان مفاد نموده اند.جمهوری اسلامی ایران درسال1373به صورت مشروط به پیمان حقوق کودک ملحق گردیده است.پیمان جهانی کودک دارای یک مقدمه و 54 ماده است که ماده ان حقوق کودک رامطرح می سازدو13ماده ان درباره چگونگی اجرای ان در هر کشور است . این پیمان بطورکلی چهارزمینه اصلی را در ارتباط باکودکان مورد توجه قرار می دهد
گزارشی از آماده سازی مدارس برای مهر

قمری ها روی زنگ مدرسه ،جواد ماهر

قُمری روی زنگِ مدرسه لانه کرده. می گویم: «قمری جان، اول مهر زنگ را بزنیم با جوجه هایت زهره ترک می شوی.» می گویم: «الان که شهریور است و فصل اسباب کشی، یک جایی پیداکن برو.» برخی از شیشه های کلاس ها خردشده است. بعضی از دانش آموزان فکر می کنند سال که تمام شد کتاب های درسی ای را که خوانده اند باید پاره کنند و کاغذهایش را به باد بدهند. لابد به مدرسه هم با همین دید نگاه کرده اند.
۱ صفحه ۲ از ۳ ۳

ورود اعضا