انجمن حامی / کمپین‌ها / کمپین‌های در حال اجرا / کمپین ساخت مدرسه زکریا بشیره

.

با هم می‌سازیم

کمپین ساخت مدرسه 6 کلاسه زکریا بشیره در روستای ریکوکش، منطقه دشتیاری، چابهار، استان سیستان و بلوچستان

به یاد کوچک ترین همیار محیط زیست ایران

در بهمن ماه سال 1399، زکریا کوچکترین همیار محیط زیست ایران در اثر تصادف با یک اتومبیل حامل سوخت کشته شد. او در سن 8 سالگی، با شجاعت و مهربانی پیراهن بلوچی خود را دور سر یک گاندو کوچک پیچید و با زنده گرفتن او از رودخانه‌های نیمه خشک باهوکلات، جان گاندو را نجات داد و اداره کل محیط زیست استان سیستان و بلوچستان به او لقب شجاع‌ترین و کوچک‌ترین همیار محیط زیست را داد.

طبیعت زیبا و رنج کشیده بلوچستان، زمستان سال گذشته کوچکترین یار خود را از دست داد و ما را بر آن داشت تا با ساخت دبیرستانی پسرانه در روستای ریکوکش که زادگاه زکریا بشیره، کوچکترین همیار محیط زیست ایران است نامش را جاودانه کنیم.

اگر زکریا را در یک روز زمستانی از دست نمی‌دادیم شجاعت و عشقش به طبیعت می‌توانست سال‌ها الگوی صدها و هزاران دختر و پسر ایرانی باشد، حال که زندگی زکریا داستانی متفاوت از آرزوی ما داشت، بر خود واجب دانستیم با ساخت دبیرستانی پسرانه برای روستای او، نوع نگاه زیبای زکریا را زنده نگه داریم و جوانه امید را در دل مردمانش بکاریم و پیام او را به گوش همگان برسانیم که "برای حفاظت از محیط زیست هر کدام از ما در هر سن و سالی می‌توانیم همیار طبیعت و زیست بوم خود باشیم".

شما هم با ما همراه شوید تا دست در دست هم با ساخت یک فضای آموزشی استاندارد که حق اولیه همه کودکان این سرزمین است، شجاعت و عشق به طبیعت  را در دل و جان دختران و پسران سرزمین آفتاب جاودانه کنیم.

ما در انجمن حامی باور داریم اگر کودکان ایران به آموزش با کیفیت دسترسی داشته باشند هر کجای این سرزمین پهناور که باشند می‌توانند استعداد و توانایی خود را در راستای آبادانی محل زندگی خود به کار بندند.

نتایج بررسی‌های کارگروه تحقیق انجمن حامی نشان می‌دهد که در حال حاضر روستای ریکوکش که زادگاه زکریاست،  145 دانش آموز پسر در دوره اول دبیرستان دارد که در یک مدرسه سوله‌ای سه کلاسه قدیمی و در دو شیفت صبح و بعدازظهر درس می‌خوانند، این مدرسه حیاط ندارد و به دلیل عدم تناسب فضاهای موجود با جمعیت دانش آموزان،  شرایط برگزاری کلاس‌ها مناسب آموزش نیست.

.

نیاز شناسایی شده برای این روستا با توجه به رشد جمعیت و موقعیت جغرافیایی، یک مدرسه 6 کلاسه برای دانش آموزان دوره اول دبیرستان است. همچنین نکته قابل توجه در روستای ریکوکش این است که به دلیل دغدغه‌مندی و همراهی کادر آموزشی این مدرسه، دانش‌آموزان زیادی از روستاهای مجاور نیز برای ادامه تحصیل به این روستا می‌آیند.

مبلغ برآورد شده برای ساخت این مدرسه 6 کلاسه مجموعا 3.200.000.000 تومان است . تا کنون با همراهی 50 نفر از حامیان مبلغ 500.000.000 میلیون تومان جمع آوری شده است و امید است با حمایت حامیان گرانقدر دیگری چون شما مبلغ مورد نیاز برای شروع به ساخت این مدرسه قبل از تابستان جمع آوری شود تا مهرماه 1401 مدرسه زکریا بشیره ( کوچکترین همیار محیط زیست ایران) میزبان دوستان پر مهرش باشد.

با امید فردایی روشن برای تمامی فرزندان ایران عزیز

#باهم_میسازیم