» کتابخانه

• هوتن

• کتابخانه

کتابخانه‌های حامی به منظور وسعت بخشیدن به دنیای کودکان

کودکان خود را میان شخصیت‌های کتاب‌ها پیدا می‌کنند، آرزوهای‌شان را در جهان قصه‌ها دنبال می‌کنند و به تصورات‌شان جان می‌بخشند،اما متأسفانه در بسیاری از روستاهای مناطق محروم ایران،داشتن کتاب‌های غیردرسی برای کودکان و نوجوانان یک رویا بیش نیست. انجمن حامی با تفکر ایجاد پایگاهی فرهنگی و به منظور وسعت بخشیدن به دنیای کودکان و آشنایی با فرهنگ‌ها و قومیت‌های مختلف و بطور کل با هدف فراهم آوردن امکانی برای ابراز وجود و کشف استعداد آنها، ساخت و تجهیز کتابخانه‌های روستایی را از سال ۱۳۸۸ به فهرست فعالیت‌های خود افزوده است.

اخبار کتابخانه

بازدیدو تحقیق از روستاهای خراسان رضوی برای تاسیس کتابخانه
روستاهای بازدید شده،سنگ بست ،سفید سنگ،تقی آباد، قلعه نو ،هدایت آباد،فرهادگرد، کاریزمه، سردشت ، کلات خوش، کلات آخوند
بازدید از کتابخانه حامی کامیاب آقایی  روستای آلتین کش ،قزوین
کتابخانه بسیار جذاب و دلنشین است. اتاق کودک آن که با مبلمان رنگی پذیرای کودکان زیر ۱۰ سال است، فضای مناسبی برای ایجاد شوق و انگیزه و لذت کتاب خوانی و کارهای دستی را فراهم نموده.
۳ ۴ ۵ ۶ ۷ صفحه ۸ از ۱۷ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲