سفر نامه آذربایجان غربی/ کارگروه کتابخانه/قسمت چهارم

سفر نامه  آذربایجان غربی/ کارگروه کتابخانه/قسمت چهارم
چهره شیرین و دوست داشتنی بچه های ناچیت ، خواندن سرود جمعی هماهنگ و بسیارزیبای بچه ها ، خواندن شعر استاد هژار توسط نوجوانی که خود ، نامش هژار بود ، لباسهای رنگارنگ کردی و شور وشوق ، شیطنت و بازیگوشی کودکان کتابخانه ناچیت همه مارا به وجد آورد و عزم ما را در توسعه کتابخانه های روستایی صدچندان کرد.به مسئولین فعال کتابخانه ناچیت خسته نباشید می گوئیم .

نخستین کتابخانه ی روستای ناچیت ، بوکان ،آذربایجان آبان ۱۳۸۷ همزمان با هفته کتاب افتتاح شد.کتابخانه ی سواره ناچیت در فضایی به مساحت ۱۱۱متر مربع احداث شده است و در حال حاضر ۵۰۰۰ جلد کتاب و ۳۰۰ عضو دارد؛ بخش کودکان و نوجوانان کتابخانه دارای بیش از ۱۰۰۰ عنوان کتاب در زمینه های موضوعی مختلف است. کتابخانه سواره ناچیت به همت دهیاری روستا، انجمن حامی، گروه سوآره (بخش احداث کتابخانه در انجمن ایزیرتو)، آقای مهندس زند کریمی و اهالی روستای ناچیت احداث گردیده است.

۲ آبان ۱۳۹۳ ۲۲:۳۱