هنر خواندن ونوشتن

تحقیق در مورد دلایل افت تحصیلی دانش آموزان مناطق محروم مدتی ست در دستور کار انجمن حامی قرار دارد .ازجمله مشکل دو زبانه بودن در شروع مدرسه ، این مشکل تا آنجا پیش می رود که در سال های بعد اغلب به ترک تحصیل دانش آموزان می انجامد. همکاری آقای علی صداقتی (عمو خیاط )با کار گروه آموزش انجمن دربحث سواد اموزی در مناطق محروم با بررسی آوا و گویش شروع شد وبا حمایت بنیاد همدلان به مرحله اجرا رسید . روش نوین هنر خواندن و نوشتن در سی جلسه (۱۵ روزه) از شروع سال تحصیلی در منطقه دشتیاری با همکاری اموزش وپرورش بر روی دانش اموزان و مربیان کار شده و نتایج بسیار شگفت انگیزی از پیشرفت دانش آموزان به همراه داشته . علی صداقتی خیاط ملقب به «عمو خیاط» متولد ۱۳۲۵ در مشهد، نویسنده، فعال حقوق کودک و جامعه شناس ایران استاو سال‌های زیادی را صرف سوادآموزی به کودکان کار و خیابان و بازمانده از تحصیل نموده و مبتکر یک شیوه آموزشی جدیدبه نام (هنر خواندن و نوشتن) برای سواد آموزی به کودکان و بزرگسالان بازمانده از تحصیل است.
۱۴ آذر ۱۳۹۳ ۰۰:۴۸