برگزاری دور دوم آزمون قلمچی در منطقه دشتیاری

دومین آزمون کانون آموزش قلمچی با همراهی و همدلی مستقیم آقای مهندس قلمچی و پرسنل دلسوز آن موسسه به بهترین نحو ممکن در منطقه دشتیاری در هفت حوزه امتحانی پلان، نگور، نوبندیان، دلپگ، درگس، پیرسهراب و عورکی و با 63 نفر عامل اجرایی برگزار شد.

آمار دانش اموزان در آزمون 10 بهمن از 161 دانش اموز به  746  دانش آموز افزایش پیدا کرد که با شور و علاقه  در این آزمون شرکت کرده بودند. دانش آموزان بعضی روستاها از ساعت 6:30 دقیقه صبح در مقابل حوزه های امتحانی تجمع کرده بودند که این میزان علاقه مندی و اشتیاق دانش آموزان برای مسئولان منطقه هم شوک برانگیز بود.

شدت محرومیت و بی توجهی ودور افتاده بودن منطقه، دانش اموزان را بی انگیزه و ناامید نموده و خمودگی دانش آموزان، آموزش را بیش از بیش در منطقه دشوار نموده  انجمن حامی امید دارد با حمایت دلسوختگان پیشرفت کودکان و نوجوانان ایران از برنامه های اموزشی انجمن در کلیه مقاطع  راه های توسعه  هموار شود.

۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۷:۰۰