هفته جهانی پول : آشناسازی کودکان و نوجوانان با موضوعات اقتصادی و مهارت‌های اقتصادی زندگی

اهدای ۵۰۰ نسخه ماهنامه قلک به مناسبت هفته جهانی پول

ماهنامه قلک همزمان با برگزاری نخستین هفته جهانی پول در ایران، ۵۰۰ نسخه از شماره‌های گذشته قلک را برای توزیع در مدارس مناطق محروم در اختیار «انجمن حامی» قرار داد.

هر ساله هفته جهانی پول به ‌صورت یکپارچه توسط سازمان‌های مردم‌نهاد در کشورهای مختلف جهان برگزار می‌شود که هدف از برنامه‌های این هفته، آشناسازی کودکان و نوجوانان با موضوعات اقتصادی و مهارت‌های اقتصادی زندگی است. ماهنامه قلک برای اولین بار در ایران هفته‌ی جهانی پول را برگزار می‌کند.
قلک که برای نخستین بار در دنیا با موضوع ارتقای سبک اقتصادی زندگی کودکان منتشر می‌شود، همراه با جامعه جهانی، طرح‌های ویژه‌ای را برای آشناسازی کودک و نوجوان با مفاهیم اقتصادی در این هفته تدارک دیده است که از جمله این برنامه‌ها، داستان‌خوانی و شعرخوانی با موضوع معرفی مشاغل، حفظ چرخه محیط‌زیست، پول و مفاهیم صرفه‌جویی انرژی و همچنین انجام بازی‌های گروهی درباره‌ آشنایی با بانک در مهدهای کودک و کلاس‌های مدارس به‌صورت گسترده است.

توزیع رایگان 3 هزار نسخه از ماهنامه قلک در برخی مناطق محروم و کتابخانه‌های مدارس شهرستان‌ها از دیگر برنامه‌های ماهنامه قلک در هفته جهانی پول است که تعداد ۵۰۰ نسخه از این ماهنامه برای توزیع در میان کودکان مناطق مختلف کشور در اختیار انجمن حامی قرار گرفت.

هفته جهانی پول در روزهای ۱۹ تا ۲۵ اسفندماه توسط ماهنامه قلک برگزار می‌گردد.

۱۸ اسفند ۱۳۹۳ ۲۳:۱۳