بازدید انجمن از حوزه های امتحانی آزمون کنکور آزمایشی قلمچی در منطقه دشتیاری بلوچستان

۲۰ فروردین ۱۳۹۴ ۰۰:۲۶
کانون فرهنگی آموزش قلمچی در جهت حمایت از برنامه های آموزشی انجمن حامی، برای اولین بار به صورت رایگان در جهت ارتقای دانش اموزان منطقه دشتیاری در سال تحصیلی ۹۳-۹۴ اقدام به برگزاری کنکور ازمایشی ، همزمان با کل کشور نموده است

با توجه به برگزاری آزمون کنکور آزمایشی قلمچی در 5 حوزه امتحانی منطقه دشتیاری و رسالت پشتیبانی انجمن حامی از پروژه هایش، به منظور بررسی نحوه برگزاری آزمون و نیازهای دانش آموزان کارشناس آموزش انجمن حامی تمام این حوزه ها را بازدید کرد و کمبودها و نقصانهای اجرای کنکور و مشکلات دانش آموزان را از نزدیک بررسی کرد.
به دلیل وسعت زیاد منطقه ونبود سرویس اینترنت در بیشتر مدارس کارنامه آزمون همچنان دیر به دست دانش آموزان می رسد. دبیرستانها هیچکدام مشاور آموزشی ندارند و متاسفانه ضعفهای درسی دانش آموزان که در این آزمون معلوم می شود برطرف نمی شود. دانش آموزان همچنان با اشتیاق در آزمونها شرکت می کنند ولی برای هدایت تحصیلی آنها اقدامی از طرف منطقه صورت نمی گیرد که دلیل آن فقدان بضاعت کارشناسی و توان مشاوره ای منطقه است و این مسئله مسئولیتهای حامی را برای هدایت تحصیلی دانش آموزان سنگینتر و بیشتر می کند.