به بهانه روز جهانی خانواده

بیست وشش اردیبهشت روز جهانی خانواده

خانواده را مهمترین کانونی می‌دانند که جامعه از آن تغذیه می‌کنند. به این ترتیب فرد در کنار تأثیری که از اجتماع خود می‌پذیرد با توشه‌ای که از خانواده خود دریافت کرده است محیط پیرامون خود را تحت تأثیر قرار می‌دهد. چنین تأثیراتی علاوه بر مسائل پیرامونی جزئی بلکه بر مسائل کلان اقتصادی - اجتماعی و سیاسی یک جامعه نیز نقش دارند. به این ترتیب به نظر می‌رسد که اصلاح یک جامعه ، پیشرفت و ترقی آن از جنبه‌های مختلف تأثیر اصلاح خانواده ، توجه افراد به اهمیت خانواده و آموزش آنهاست.

آموزش مهارت های زندگی به افراد نحوه برخورد و مواجهه با مشکلات و چالش های مختلف و همچنین نحوه تصمیم گیری می بایست آموزش داده شود . در چند سال اخیر  حدود پنج درصد از دانش آموزان کشور  تحت  این نوع از آموزش  قرار گرفته اند در صورتی که بتوانیم با برنامه ریزی و افزایش اعتبارات دانش آموزان بیشتری را تحت پوشش این طرح قرار دهیم خواهیم توانست به سلامت خانواده کمک موثری کنیم.

به ویژه در مناطق محروم می تواند دانش آموزان و خانواده های آنان را به مقابله با تاثیرات محرومیت فرا  خواند.  متاسفانه تاثیرات مخرب محرومیت از جمله بی انگیزگی ،عدم اعتماد به نفس،خشم و... ضربات جدی به توانایی کودکان  امروز و والدین فردا ی این مناطق وارد می آورد.

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۰:۵۲