گزارش نمادو از کنفرانس عدالت آموزشی

گزارش " نما دو" تهیه شده در گروه نهاد های اجتماعی شبکه دو سیما " به بیان نقش سازمان های مردم نهاد از زبان سیاستگذاران در تحقق شعار کنفرانس توسعه و عدالت آموزشی می پردازد. دومین کنفرانس توسعه و عدالت آموزشی با محوریت شعار "همدلی و همزبانی مردم و سیاستگذاران برای کاهش فقر آموزشی کودکان" در تاریخ 7 و 8 آذر ماه 1394 برگزار شد.

برای اطلاع از هشت مطالبه ی دومین کنفرانس توسعه و عدالت آموزشی به این لینک  در سایت انجمن حامی مراجعه نمایید.

همچنین در این گزارش سرکار خانم قربانی عضو هیأت مؤسس وهیأت امنای انجمن حامی به معرفی فعالیت های انجمن حامی می پردازند.
در این گزارش مطرح می شود: سازمان های مردم نهاد پلی هستند بین مردم و دولت و بیشترین تمرکز خود را بر بالابردن کیفیت زندگی کودکانی گذاشته اند که از امکانات کمتری ( در همه ی زمینه ها) برخوردارند.
دکترنوبخت، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی در این گزارش بیان می دارد: در بودجه سال 1395 ردیف ویژه ای برای عدالت آموزشی درنظر گرفته شده است و در ماده 180 برنامه پنجم توسعه، دو درصد از سرجمع اعتبارات برا ی توازن بخشی بودجه در استان های مختلف هزینه می شود.

۲۳ آذر ۱۳۹۴ ۰۰:۳۶