گزارش تسنیم از کارگروه تحقیق انجمن حامی در ایلام

۱۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۲۷
گزارش تسنیم از کارگروه تحقیق انجمن حامی در ایلام

انجمن حامی توسعه و تجهیز فضاهایى آموزشی و فرهنگی را درمناطق محروم در دستور کار دارد
علیرضا ابولحسنی و لیلا رنجبر دو نفر از افراد خیری بودند که برای مکان یابی مناطقی که نیاز به احداث مدرسه دارند راه درازی را برای رسیدن به این منطقه طی کرده بودند.
‎وی در پاسخ به این سئوال که چرا این منطقه را انتخاب کرده اند اظهار داشت: ما قبلاً هم در این منطقه در زمینه توسعه و تجهیز کتابخانه و ساخت مدرسه فعالیت هایی انجام داده ایم که از آن زمان متوجه عمق محرومیت و نیازمندی مردم این منطقه شدیم.
‎ وی که به نمایندگی از گروه خیرین انجمن حامی به این منطقه آمده است گفت: این انجمن یک انجمن خیریه و غیر انتفاعی است که از سال 1380 در زمینه توسعه فضاهای فرهنگی و آموزشی فعالیت دارد و در مناطق محروم کشور مدارس مختلفی را ساخته است.

‎ابولحسنی ادامه داد: انجمن حامی در استان های لرستان, کردستان, سیستان و بلوچستان, ایلام و مناطق ضعیفی از استان گلستان سعی کرده بنابر بضاعت خدماتی را ارائه دهد.
‎وی تصریح کرد: در منطقه دشت عباس دهلران قبلاً مدرسه جاویدکرمانی را ساخته ایم و اینک نیز سه نقطه را به پیشنهاد اداره کل نوسازی مدارس استان ایلام برای ساخت مدرسه در نظر گرفته ایم که با تصویب هیئت مدیره در اسرع وقت عملیات احداث یکی از آنها آغاز می شود.
‎لیلا رنجبر عضو کارگروه تحقیق انجمن حامی نیز اظهار داشت: بر اساس آماهایی که وزارت آموزش و پرورش در اختیار انجمن های حخیریه قرار می دهد کار تحقیق از وضع موجود انجام می شود و در صورت منطبق بودن شرایط کار احداث فضاهای آموزشی انجام می شود.
‎وی ادامه داد: بهترین کار خدمت به خلق خداست و انجمن ما افتخار دارد که بتواند گوشه ای از مشکلات مردم آن هم در زمینه های آموزشی و فرهنگی مرتفع کند.
‎آمدن اینگونه افراد خیر و گروه های جهادی به شهرستان دهلران نیازی است که نمی توان آن را کتمان کرد زیرا نه اعتبارات دولتی توان حل مشکلات منطقه را دارد و نه مردم از آنچنان بضاعت مالی برخوردار هستند که خود پای کار بیایند, امید است مسئولان ذیربط در هدایت این انجمن ها و این گروه های جهادی به شهرستان دهلران همچنان اقدام عملی داشته باشند.