کتابخانه الوت شهرستان بانه در شور و شوق افتتاح شد.

کتابخانه الوت شهرستان بانه  در شور و شوق افتتاح شد.

کتابخانه روستاى الوت با همکاری کتابخانه شهر ربط و انجمن حامی  و اهالی فرهنگ دوست کردستان افتتاح  شد.

در این مراسم آقای عثمان رفاعی از هیات امنای انجمن حامی اقای دکترپیروتی از کتابخانه حامی شهر  ربط و خانم حق نژاد مسئول کتابخانه های غرب کشور در کنار اهالی روستای الوت و شخصیت های محلی  حضور داشتند. در این مراسم انجمن ادبی هاژ ،افتخار"مادر فرهنگی" بچه های الوت را بە خانم حق نژاد مسئول کتابخانه هاى غرب انجمن حامى اهدا نمودنند. :blue_heart::green_heart::heart::yellow_heart::purple_heart::yellow_heart::heart::green_heart::blue_heart::purple_heart::yellow_heart

الوت یک روستای مرزی در بخش نمشیر شهرستان بانهکردستان با ۱۸۴خانوار و ۹۰۰نفر جمعیت و ۱۳۰دانش اموز ابتدایی و متوسطه اول مى باشد.

ساختمان کتابخانه را مسجد روستا در اختیار گذاشته وبا همکاری مردم و دهیار کتابخانه اداره خواهد شد.
تبریک به اهالى فرهنگ دوست الوت و تمامى عزیزانى که در منطقه براى برپایى کتابخانه تلاش مى کنند به ویژه با اهداى کتاب به این کتابخانه همراهى دلگرم کننده اى دارند.

۲۴ شهریور ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰