جشنواره دبیرستان دخترانه حامی روستای پیرسهراب

جشنواره غذاهای بومی محلی ، صنایع دستی ،کارگاه کتابخانه و نقاشی همراه با موسیقی محلی در دبیرستان دخترانه حامی روستای پیرسهراب از بخش مرکزی شهرستان چابهار به مناسبت روز احسان و نیکو کاری برگزار شد.

گزارش : نعمت اللّه هوت

این جشنواره با هدف توسعه فرهنگ بومی

با معرفی :

• استعداد و توانایى دانش آموزان
  • استفاده از مهارت هاى منجر به کارآفرینى و  کسب در آمد
  • شناساندن صنایع دستی و بومی
  • معرفی غذاهای محلی

همچنین در این جشنواره از ٢٦ دانش آموز برتر و ٣٧ دانش آموز نمونه تجلیل شد .خانم هوت مدیر مدرسه بااحترام و ارزش گذارى به فرهنگ سنتى مردمان بلوچ بالباس محلى دراین مراسم شرکت نمود.این جشنواره با حضور مسوولان ،اهالى فرهنگ دوست روستا و فرهنگیان منطقه برگزار و با استقبال پرشور آنان روبرو شد و به مهمانان عزیز و بزرگوار بسته فرهنگی اهدا شد.

اجراى موسیقى توسط هنرمندان محلى ازدیگر برنامه هاى این جشنواره بود. به گفته مدیر مدرسه سرکار خانم دکتر نگار هوت، تمامی این غذاها و صنایع دستی توسط خود دانش آموزان تهیه شده است و فروش محصولات این نمایشگاه به دانش آموزان تعلق خواهد گرفت.

سرکار خانم نگار هوت مدیریت دبیرستان حامى،دبیران گرامى و دانش آموزان تواناى روستاى پیرسهراب

جشنواره پر شور و موفق شما نشانه اى از توانمندى دختران و زنان بلوچ مى باشد. انجمن حامى به شما عزیزان  تبریک مى گوید و آرزوى موفقیت هاى روز افزون براى شما را دارد.

۲۰ اسفند ۱۳۹۶ ۲۳:۵۶