دبیرستان دخترانه روستای گز منزل افتتاح شد.

دبیرستان دخترانه روستای گز منزل  افتتاح شد.
دبیرستان مهر که به همت ایرانیان کانادا ساخته شده است تلاشى زیبا از نیکوکارى ایرانیانى است که باور دارند مى توان فاصله ها را کوتاه کرد

روستای گزمنزل در منطقه دشتیاری و در فاصله١٥٠ کیلومتری شهرستان چابهار دراستان سیستان و بلوچستان واقع شده است.گزمنزل روستایی است با١٥٠٠ نفر جمعیت و ٢٥٧ دانش آموزان مقطع دبستان ١٦٠ دانش آموزان مقطع دبیرستان که بدلیل نبود فضای آموزشی کافی و مناسب، اغلب از چرخه تحصیل خارج مى شدند و همچنین سرنوشت دختران روستاهای مجاور گزمنزل نیز به همین صورت بوده است. اکنون با ساخت دبیرستان ٦ کلاسه دخترانه در این روستا امکان تحصیل دانش آموزان دختر فراهم شد.

روستاهاى تحت حوزه نفوذ مدرسه

• گرودل
  • کهنایی کش
  • کهیربرز بالا و پایین
  • قاسم آباد

این مراسم با حضور دانش آموزان،مقامات محلى، معلمان و دبیران روستا برگزار شد، دانش آموزان با دلنوشته هاى زیبا از نیکوکاران قدرانى نمودند. انجمن حامى نیز با اهداى لوح سپاس از دوستان حامى کانادا،آقاى محمود بلوچى اهدا کننده زمین، شورا ى روستا و دهیار محترم قدر دانى نمودند.

۱۹ آبان ۱۳۹۷ ۰۰:۱۰
تعداد بازدید : ۸۸۱