کارگاه سواد آموزى

۲۲ شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۴۴
کارگاه سواد آموزى
این کارگاه توسط آقای پاینده عضو گروه دشتیاری چوکان جهت آموزش بازماندگان از تحصیل برای کتابداران منطقه برگزار شد.
کارگاه سواد آموزى به روش آقاى صداقتى(عمو خیاط)
جمعه ۱۵شهریور

این کارگاه توسط آقای پاینده عضو گروه دشتیاری چوکان و کارشناس نمایندگی آموزش وپرورش پلان، جهت آموزش بازماندگان از تحصیل برای کتابداران منطقه برگزار شد.

در این کارگاه استاد بهار مسئول کتابخانه بهار روستای رمین و علی پرداخته کتابدار و نعیم بهار و طارق حسین حوت، فرهنگی و عضو انجمن شعر و ادب بلوچی از روستای گورانکش و رشید بهرمند بازنشسته فرهنگی و آقای پاده بان و آقای عثمان بادپا اعضای فعال انجمن جوانان آینده ساز و آقای یونس غلامی کتابدار کتابخانه نوبندیان و عبدالقادر بلوچ کتابدار کتابخانه وشنام دری و خانم شیخی کتابدار نگور و یوسف آسوبار کتابدار کتابخانه بمباسری واقای آدم پیرا از کتابخانه سیار خانوادگی و آقای محسنی مقدم، فرهنگی در کتابخانه پلان برگذار شد .

این کارگاه به همت آقای آدم پیرا توسط آقای پاینده به میزبانی کتابخانه حامی سما۲شهر پلان برگذار شد .بعد از کارگاه وصرف ناهار به میزبانی آقای پاده بان ،از کتابخانه نوبندیان بازدید شد.
تاریخ ویرایش خبر : ۲۲ شهریور ۱۳۹۸ ۱۰:۴۴