شبی با حامی در همایش کتابداران غرب کشور

شبی با حامی انجمن حامی، روز چهارشنبه ۱۹شهریور ۱۳۹۳ در شهر بوکان یک کارگاه آموزشی با هدف «دستیابی به راهکارهایی برای رسیدن به کتابخانه مطلوب» برای کتابداران کتابخانه های روستایی تحت پوشش انجمن در منطقه غرب کشور برگزار نمود
۴۰نفر از کتابداران و مسئولان کتابخانه های روستایی تحت پوشش انجمن در منطقه غرب کشور از ۱۲ روستا در این کارگاه شرکت کرده و با حضور فعال و میزان مشارکت بالا به ارزیابی مسایل و کاستی ها و بررسی راه های برون رفت از آنها پرداختند.
مشارکت فعال و تبادل تجربه های ارزشمند کتابداران و مسئولان کتابخانه ها که شناخت دقیقی از منطقه بومی خودشان دارند، موجب شد کارگاه به نتایج کاربردی مفیدی دست یابد. نتایج حاصل از این کارگاه به صورت جزوه ای در اختیار ایشان قرار داده خواهد شد. آشنایی بیشتر شرکت کنندگان با یکدیگر، همدلی و هم افزایی از دیگر دستاوردهای این کارگاه بوده است. در پایان نیز یک فیلم مستند از شاهنامه خوانی در ایل بختیاری پخش شد که مورد توجه قرار گرفت.
۲۶ شهریور ۱۳۹۳ ۲۲:۲۶