گزارش عقد قرارداد ساخت سالن ورزشی دخترانه "رشد"، شهر آبدانان، استان ایلام

گزارش عقد قرارداد ساخت سالن ورزشی رشد در شهر آبدانان

پس از تجربه موفق انجمن حامی در ساخت و راه‌اندازی سالن مرحوم ناصر حجازی در استان ایلام، اداره نوسازی مدارس استان ایلام، تکمیل و راه‌اندازی یک سالن ورزشی در شهر آبدانان به صورت مشارکتی و با کمک و همراهی خیرین محترم و نظارت انجمن حامی را پیشنهاد کرد. پس از بررسی، تحقیق و نیازسنجی، ضرورت ساخت این سالن به منظور توزیع مناسب امکانات و دسترسی مناطق کم‌برخوردار به مکان و تجهیزات ورزشی تایید شد.

راه‌اندازی این سالن که پس از نصب اسکلت فلزی به دلیل عدم تخصیص اعتبار متوقف شده بود، مساحتی بالغ بر 600 مترمربع دارد و دارای 3 سالن می‌باشد. این سالن ورزشی مختص 2000 دانش‌آموز دختر در شهر آبدانان و روستاهای اطراف آن است. شرکت آرین رشد افزا، حامی مالی این پروژه و از همراهان فعال و پیشرو انجمن حامی، این سالن ورزشی را به امید فردایی بهتر برای کودکان این سرزمین "رشد" نام‌گذاری کرده‌است. پیش‌بینی می‌شود سالن ورزشی "رشد" در بهار 1401 افتتاح و به بهره‌برداری برسد.

آبدانانآبدانان عقد قرارداد

۲۱ مهر ۱۳۹۹ ۱۵:۲۹