فراخوان حمایت هنرمندان از کمپین ساخت مدرسه «زکریا بشیره»

کمپین ساخت مدرسه «زکریا بشیره» به نیمه راه خود رسیده است، دبیرستانی شش کلاسه در روستای ریکوکش از توابع شهر دشتیاری استان سیستان و بلوچستان که قرار است میزبان دانش آموزان پسر در این منطقه باشد. این مدرسه به یاد زکریا بشیره، کوچک ترین همیار محیط زیست ساخته می شود و تا کنون ۵۰ درصد از هزینه ساخت این مدرسه تأمین شده است، با امید به موفقیت این کمپین، از کلیه هنرمندان و صاحبان آثار هنری دعوت می‌شود به انتخاب خود یک یا چند اثر هنری را جهت حمایت از این کمپین ارائه نمایند تا درآمد حاصل از فروش آن صرف ساخت این مدرسه شود.

هنرمندان و حامیان عزیزی که تمایل دارند در این اقدام نیکوکارانه و مبتنی بر مسئولیت اجتماعی شرکت کنند می‌توانند ضمن تماس با دفتر انجمن با شماره 88344256 (داخلی روابط عمومی) از طریق دایرکت پیج انجمن حامی در اینستاگرام و یا آیدی تلگرام انجمن به آدرس hami_1@ ارتباط برقرار کرده و از شرایط بیشتر شرکت در این فراخوان آگاه شوند.

در پایان پس از فروش اثر به هنرمندان عزیز، گواهی فعالیت داوطلبانه و مسئولیت اجتماعی در سازمان‌های مردم نهاد(NGO) ارائه می شود.

۲۸ تیر ۱۴۰۰ ۱۵:۴۸

الهام اعرابی
۱۴۰۰/۰۴/۳۰ Iran
5
0
1

تمایل دارم در این اقدام نیکوکارانه به هر نحوی شرکت کنم ... سلامت و پیروز باشید

روابط عمومی انجمن حامی
۱۴۰۰/۰۵/۰۴ Sweden
0
1

با سلام هنرمند گرامی سپاسگزار خواهیم بود جهت اطلاع از شرایط فراخوان و هماهنگی جهت ارائه اثر از طریق تماس با دفتر حامی داخلی روابط عمومی یا اکانت تلگرام به آدرس Hami_1@ با ما در تماس باشید.