بیانیه «انجمن حامی» در همدردی با مردم افغانستان

۲۸ اَمرداد ۱۴۰۰ ۱۰:۱۴
بیانیه «انجمن حامی» در همدردی با مردم افغانستان

« طالبان » فقط یک نام است ولی آنچه در پس این نام می آید زندگی،  سرنوشت  و آینده کودکانی است که هیچگونه دخل و تصرفی در روش زندگی خودشان ندارند و نا عادلانه و ناخواسته به هر سو کشیده می شوند.

اخبار سریع کهنه می شود ولی در پس آن چیزی نهفته ماندگار است . راستی چه کسانی مسیولیت زندگی و هویت  کودکانی را بر عهده می‌گیرند که گاهی ریشه هایشان از سرزمین مادری کنده و در جایی دیگر نشا می شود؟

هر گونه جنگ ، آوارگی ، بی خانمانی ، گرسنگی و توقف آموزش یا منع آن ، چرخه زندگی کودکی را به ورطه نابودی می کشد که هیچگونه تصمیم گیری در ایجاد این بلایا نداشته است.

« انجمن حمایت از توسعه فضاهای آموزشی و فرهنگی حامی » با رسالت حفظ کرامت انسانی ، حمایت از حقوق برحق کودکان و آموزش آنها،  همگام با مردم افغانستان به ارزش های  انسانی پایبند بوده  و همدردی خود را با کشور دوست، هم زبان  و همسایه اعلام داشته و آرزو دارد هیچ کودکی هرگز با  وحشت از نا امنی شب را سپری نکند و واقعه جنگ روی زندگی هیچ کودکی سایه نیندازد.

به امید دنیای پر از صلح برای کودکان

تاریخ ویرایش خبر : ۲۸ اَمرداد ۱۴۰۰ ۱۰:۱۵

شری رفیعاsharirafia9@gmail.com
۱۴۰۰/۰۶/۲۶ United States
0

من میخواهم مبلغ 20$ به کودکان نیازمند افغانی کمک کنم. خواهش میکنم برای ارسال کمک بفرمایید. سپاسگزارم.