انجمن حامی میزبان سردبیر مجله‌ی «بخارا»

دیدار و گفت‌وگو با «علی دهباشی»

«شب حامی» یکی از رشته‌رویدادهای «شب‌های بخارا» بود
۱۷ خرداد ۱۴۰۱ ۱۴:۰۶
دیدار و گفت‌وگو با «علی دهباشی»
به همت کارگروه «جذب مشارکت» انجمن حامی، یکی از نشست‌های هفتگی این کارگروه در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ به دیدار و گفت‌وگو با آقای «علی دهباشی» مدیر و سردبیر مجله‌ی فرهنگی ـ هنری «بخارا» اختصاص داشت. این نشست با حضور آقای علی شهسواریان مدیر شرکت آرین رشد افزا از حامیان و عضو هیأت امنای انجمن حامی، مدیر عامل انجمن حامی خانم افسانه قربانی و برخی از اعضای کارگروه جذب مشارکت (خانم‌ها: طوبی رضایی، افسانه هدایتی، شعله شمس، نوشین جعفری و معصومه دهقانی) برگزار شد.

در این نشست آقای دهباشی با اهداف و فعالیت‌های «انجمن حامی» آشنا شدند و با نگارش یادداشتی در دفتر یادبود انجمن حامی یک بار دیگر همراهی خود را با «حامی» اعلام کردند. پیش‌تر در سال ۱۳۹۸، یکی از «شب‌های بخارا» به نام «شب حامی» به نقش اجتماعی انجمن حامی در مدرسه‌سازی و توسعه‌ی جوامع محلی اختصاص داشت. در این راستا با پخش ویدئویی از کارگروه آموزش انجمن حامی، خانم افسانه قربانی به اهمیت پروژه‌های آموزشی انجمن افزون بر مدرسه‌سازی و تجهیز کتابخانه‌های روستایی اشاره کرد.

| آلبوم این رویداد |

تعداد بازدید : ۵۳۸