» مدرسه

• مسعود احمدی

• بسته هدیه

حامی مدرسه می سازد

کودکان و نوجوانان بسیاری در مناطق محروم ایران از دسترسی به امکانات اولیه آموزشی محروم‌ اند و در شرایطی نامناسب به سر می‌برند؛ از تحصیل در مدارس خشت و گلی، کپر و آلاچیق گرفته تا تشکیل کلاس‌ها زیر سایه درخت، دیوار و یا حتا در خانه اهالی روستا. این فضاها طبیعتا در اغلب موارد از امکانات ابتدایی نظیر استحکام بنا، نور یا تهویه مناسب برخوردار نیستند. انجمن حامی با این باور که تحصیل حق همه کودکان است، در دورترین و محروم‌ترین مناطق ایران،روستاهای فراموش‌شده را جست‌وجو و پیدا می‌کند. پس از آن با انجام مطالعات آماری و میدانی، مکان مناسب برای ساخت مدارس را نیز شناسایی و کار ساخت آغاز می‌‌شود. پیرو این اقدامات،‌ اولین مدرسه حامی در سال ۱۳۸۲ در روستای نجنه علیا در شهرستان بانه استان کردستان ساخته شد و پس از آن مدارس دیگری در استان‌های سیستان و بلوچستان، لرستان، ایلام، آذربایجان شرقی، گلستان و مازندران با حمایت حامیان ساخته(راه‌اندازی) و تجهیز شدند.

پشتیبانی مدرسه حامی همراه مدارس می‌ماند...
مدرسه فقط یک مکان رسمی برایارائه آموزش‌های یک‌جانبه نیست، بلکه فضایی برای یادگیری و پرورش استعدادهاست که به تربیت اجتماعی دانش‌آموزان کمک می‌کند. بنابراین مدرسه باید خانه‌ای باشد که بتوان در آن رشد کرد و به ذهنیتی خلاق رسید؛ محفلی گرم و امن که آینده‌ای روشن را نوید می‌دهد. انجمن حامی حمایت مستمر از مدارس را مسئولیت خود می‌داند. به همین دلیل بهره‌برداری بهینه از فضاهای آموزشی، تأمین نیازهای آموزشی دانش‌آموزان، نظارت بر کیفیت آموزش و توجه به بهداشت و ورزش آنان از جمله فعالیت‌های پشتیبانی مدارس حامی است. در راستای این فعالیت‌هاست که اقداماتی نظیر بازدیدهای دوره‌ای از مدارس و ارتباط مستمر با مسئولان مدارس و اداره‌های آموزش و پرورش و انجمن اولیا و مربیان مدرسه انجام می‌شود.
انجمن حامی هر ساله به مناسبت آغاز سال تحصیلی با حمایت هزاران حامی برای کلیه دانش‌آموزان مناطق تحت پوشش، بسته هدیه نوشت‌افزار ارسال می‌کند تا پیام خود را به کودکان دورترین روستاهای ایران برساند:«ما شما را فراموش نمی‌کنیم.» پشتیبانی از مدارس حامی، ارسال تجهیزات و اقدامات دیگری را نیز شامل می‌شود:

•  تجهیز کتابخانه مدارس
  • ارسال آب سردکن