انجمن حامی / مدرسه / اخبار مدرسه

اخبار مدرسه

زنده باد !حمایت آقای حسین........از ۲۰۰دانش آموزدبستانی و۲۰۰  دانش آموز دبیرستانی ، شما از چند دانش آموز حمایت می کنید؟
بسته دبستان 15000 تومان و بسته دبیرستان20000 تومان ملی کارت انجمن6037991199525878بسته دبستان : شش عدد دفتر/ هفت عدد مداد سیاه وقرمز/ یک عدد خط کش/ یک عددتراش و پاکن/ یک بسته مداد رنگی/ بسته دبیرستان :شش عدد دفتر/ شش خودکار در سه رنگ/ دوعدد مداد سیاه وقرمز/ یک عددتراش و پاکن/ یک جعبه پرگار،نقاله، خط کش وگونیا
[ تعداد بازدید : ۴,۹۸۱ ]
پیشرفت دانش آموزان مناطق محروم  هدف ماست . ایجاد تسهیلات و فراهم ساختن بستر مناسب برای پیشرفت آنان  نیز رسالت ماست.
آسمان فرصت پرواز بلندیست ... قصه آنست چه اندازه کبوتر باشیم ... انجمن حامی هرسال، در آغاز سال تحصیلی برای دانش آموزان مناطق محروم با همیاری نیکو کاران لوازم التحریر، تهیه و ارسال می نماید و دانش آموزان مدارس حامی تحت جمایت این برنامه قرار می گیرند. امسال در اولین مرحله 2000 بسته آماده ارسال شد . با ما همراه شوید.
[ تعداد بازدید : ۲,۸۹۳ ]
زنده باد! حمایت بنیاد همدلان کودک از ۵۰۰ دانش آموز مناطق محروم   شما ، از چند دانش آموز حمایت می کنید؟
بسته دبستان 15000 تومان ودبیرستان20000 تومان
ملی کارت انجمن6037991199525878