» مقالات

مقالات

CSR

CSR) FCorporate Social Responsibility)

مسئولیت اجتماعی شرکتی
اموزش

مقدمه‌اى بر اهمیت آموزش اولیه

مقدمه‌اى بر اهمیت آموزش اولیه ،کسى رویا را به ما نمى‌آموزد؛ ما خود آن را تجربه مى‌کنیم. اما، تا این جا، رویاها تنها ۶۱میلیون کودک محروم ازمدرسه را، که بیش‌تر دختر هستند، به جا گذاشته است.
فقر

تبدیل مدارس بسیار فقیر به مدارس بسیارکارآمد

تبدیل مدارس بسیار فقیر به مدارس بسیارکارآمد ترجمه :گروه ترجمه حامی فقر بر عوامل بازدارنده‌ای اثر می‌گذارد که خود در زندگی افراد تأثیرگذارند . این عوامل شامل سلامت و رفاه دانش آموزان، رشد سواد و زبان، دستیابی به منابع فیزیکی و مادی و میزان جا به جایی سکونتگاه است.انجمن حامی
کوله کتاب

کتابخانه‌‌‌‌های ‌‌‌‌قابل‌حمل

کتابخانه ‌‌‌‌قابل‌حمل نوعی کتابخانه سیار است که منابع آن در بسته‌‌‌‌هایی ‌‌‌‌قابل‌حمل چون کیسه، کیف یا جعبه جا گرفته که‌‌‌‌می‌توان آن‌‌‌‌ها را بر پشت حیوانات بارکش، یا با وسایل نقلیه موتوری مختلف به نقاط صعب العبور دورافتاده برد.
کتابخانه سیار

کتابخانه سیار به مجموعه‌ای از منابع ‌می‌گویند که درون قفسه‌‌هایی تعبیه شده در وسایل نقلیه بزرگ در بین شهرها یا روستاهای کم جمعیت و پراکنده‌ای که دسترسی به کتابخانه ندارند، به گردش در ‌می‌آید.
التین کش

کتابخانه کودک

کتابخانه کودکان منابع، فضا سازی و خدماتی خاص دارد که متکی بر نیازهای کودکان و نوجوانان است. کتابدارکودک علاوه بر مهارت ها و دانش کتابداران دیگر باید از کودکان و ادبیات کودکان شناخت داشته و به کار با کودکان علاقه مند باشد.
سوراب

کتابخانه‌های روستایی

کتابخانه روستایی نوعی کتابخانه عمومی است که با توجه به نیازهای خاص روستاییان در جوامع روستایی تاسیس ‌می‌شود و به مثابه مرکزی فرهنگی، آموزشی و اجتماعی برای تمام مردم روستا عمل می کند.
ناچیت

کتابخانه‌‌های عمومی

کتابخانه ی عمومی سازمانی است که با سرمایه و پشتیبانی سازمان‌‌های دولتی، نیمه دولتی یا غیردولتی تشکیل ‌می‌شود. کتابخانه‌‌های عمو‌می‌ مواد چاپی، دیداری – شنیداری و الکترونیکی را در زمینه‌‌های گوناگون علمی، ادبی و هنری گردآوری و فراهم ‌می‌کنند و وظیفه دارند که آن‌‌ها را به عموم مردم به صورت یکسان ارایه کنند.
التین کش

انجمن حامی و ترویج کتابخوانی

انجمن حمایت از توسعه فضاهای آموزشی فرهنگی حامی ، سازمانی مردم نهاد و داوطلبانه است که بر پایه اعتماد عمومی و جذب کمکهای مالی ، معنوی و بشر دوستانه نیکوکاران و حمایت نیروهای متخصص با تکیه بر همراهان بومی تلاش میکند از طریق ساخت ، بازسازی ، توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی و فرهنگی و همچنین نظارت و پشتیبانی در مناطق بسیار دور افتاده و محروم امکان تحصیل ، ارتقاء سطح کیفی آموزش و رشد فرهنگی را برای کودکان و نوجوانان این مناطق فراهم آورد و فرصتهای مناسب برای بروز توانایی‏های شخصی را میسر سازد و از استعدادهای این مناطق در جهت ایجاد زیر ساخت جامعه ای سالم و کارآمد بهره ببرد.
پیرسهراب

اهمیت کتابخانه مدارس

عادت به کتابخوانی از کودکی شکل می گیرد و نقش مدرسه در ایجاد این عادت بسیار مهم است. کتابخانۀ مدرسه مرکزی برای انواع فعالیت‌های آموزشی است که برای پرورش همۀ جانبۀ کودکان ضروری‌اند.
صفحه ۱ از ۳ ۲ ۳

ورود اعضا