انجمن حامی / اخبار

تازه ها

مروری بر برنامه های کارگروه آموزش در سال ۱۳۹۹
کارگروه آموزش «انجمن حامی» در سال 99 برنامه های مختلفی را با محوریت توانمندی دانش آموزان و معلمان در ارائه فعالیت های آموزشی ارائه کرد.
[ تعداد بازدید : ۴۰ ]
سرگرمی و آموزش در طرح تابستانه ۱۴۰۰
امسال هم «طرح تابستانه» با هدف سرگرمی و شکوفایی استعداد کودکان در مناطق کمتر برخوردار اجرا می شود تا کودکان ضمن تفریح، آموزش ببینند.
[ تعداد بازدید : ۸۶ ]
گزارش کتابخانه های مدارس حامی از سال گذشته تا بهار ۱۴۰۰
کارگروه پشتیبانی «انجمن حامی» براساس ماموریت های ذاتی خود طی یکسال گذشته بودجه ای حدود 121 میلیون تومان را صرف کتابخانه های مدارس حامی و تجهیز آنها کرده است.
[ تعداد بازدید : ۲۱۶ ]
موفقیت کمپین تهیه تبلت در سال  ۱۴۰۰
کمپین «تهیه تبلت برای دانش آموزان دبیرستان های حامی» به دلیل اهمیت آموزش مجازی در سال جاری نیز ادامه پیدا کرده است.
[ تعداد بازدید : ۱۶۳ ]
به پاس عشق و مسئولیت‌پذیری زکریا بشیره به نامش مدرسه می سازیم
عشق و مسئولیت‌پذیری زکریا لازمه‌ی زندگی همه‌ی ماست و هدفی است که انجمن حامی بیش از ۲۰ سال به صورت سازماندهی شده تلاش می کند تا محقق شود.
[ تعداد بازدید : ۱۹۲ ]
گزارش کتابخانه های حامی در بهار  ۱۴۰۰
«انجمن حامی» در بهار سال جاری مفتخر شد کتابخانه «یاد یار» در روستای «بنو» را تجهیز کند، علاوه بر این انجمن به زندان زنان ایرانشهر هم حدود 250 جلد کتاب اهدا کرد.
[ تعداد بازدید : ۲۴۲ ]
گزارش کلنگ زنی چهار مدرسه در بهار ۱۴۰۰
انجمن حامی در بهار سال جاری کلنگ چهار مدرسه را به کمک حامیان خود بر زمین زد.
[ تعداد بازدید : ۲۴۰ ]
گزارش مالی سال ۱۳۹۹
[ تعداد بازدید : ۳۱۱ ]
پروژه های عمرانی نیمه ساخت را تا مهر تکمیل می کنیم
مدیر کل سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور در دیدار با مدیران «انجمن حامی» گفت: حداقل هفت پروژه نیمه ساخت مدارس که انجمن حامی تعهداتش را در قبال آنها انجام داده است، تا مهر ماه تکمیل می کنیم.
[ تعداد بازدید : ۲۷۱ ]
گزارشی از پیشرفت سه ماهه اول کمپین ساخت مدرسه "زکریا بشیره"
ایران در سال 1397 لا به لای اخبار روزمره و بعضا بد، یک قهرمان شجاع پیدا کرد، او با خیلی از قهرمانان اسطوره ای و معاصر فرق داشت؛ «زکریا بشیره» کودک هشت ساله ای بود که در اطراف منطقه زندگی اش در استان سیستان و بلوچستان یک گاندو را از رودخانه ای نیمه خشک نجات داد. زکریا پیراهن بلوچی اش را به دور سر حیوان پیچید و آن را به مرکز پرورش و نگهداری گاندو در نزدیک محل زندگی اش تحویل داد.
[ تعداد بازدید : ۳۰۸ ]
آیین کلنگ زنی مدرسه زکریا بشیره