انجمن حامی / اخبار

تازه ها

کمپین همیاری در ایام کرونا در سال ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومی «انجمن حامی»، با شیوع کرونا بسیاری از فعالیت های اجتماعی مختل شد، انتشار سریع ویروس کووید 19 به گونه ای است که نمی توان بدون رعایت فاصله گذاری اجتماعی، ضدعفونی و رعایت پروتکل های بهداشتی فعالیت کرد. این موضوع در مناطق کمتر برخوردار از حساسیت بیشتری برخوردار است چرا که بسیاری از ساکنان این مناطق کمتر خود را ملزم به رعایت دستورالعمل های داشتی می دانند.
[ تعداد بازدید : ۲۴۴ ]
روایتی از کمپین تهیه تبلت برای دانش آموزان دبیرستان‌های حامی در سال ۱۳۹۹
از ماه های اولیه سال 99 «انجمن حامی» با درک شرایط متفاوت آموزشی کشور اقدام به راه اندازی کمپینی کرد که طی آن برای دانش آموزان دبیرستان های حامی تا کنون 180 تبلت تهیه شده است.
[ تعداد بازدید : ۱۷۲ ]
نگاهی به کمپین نوشت افزار در سال ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومی «انجمن حامی»، یکی از کمپین موفق هفت گانه سال گذشته مربوط می شد به برگزاری کمپین «نوشت افزار و حمایت تحصیلی انجمن» که در آن حامیان برای حمایت تحصیلی از هر دانشجو مبلغ 70 هزار تومان پرداخت می کردند.
[ تعداد بازدید : ۲۱۸ ]
گزارش کمپین سیل استان سیستان و بلوچستان در سال ۱۳۹۹
به گزارش روابط عمومی «انجمن حامی»، از اواخر سال 98 سیل گسترده ای شهرها و روستای جنوب استان سیستان و بلوچستان را در نوردید. این سیل منجر به آسیب های فراوانی به محل زندگی ساکنان این مناطق زد. انجمن هم با توجه به مطالبه گسترده اعضا برای کمک به سیل زدگان تلاش کرد بر اساس ماموریت ها و رسالت های خود در مناطق سیل زده حضور موثری داشته باشد.
[ تعداد بازدید : ۱۷۶ ]
کمپین نوشت افزار و حمایت تحصیلی انجمن حامی آغاز شد
همزمان با اول شهریورماه کمپین نوشت افزار و حمایت تحصیلی انجمن حامی همچون سنوات قبل آغاز شد.
[ تعداد بازدید : ۲,۳۰۹ ]
روز پزشک گرامی باد
انجمن حامی از کلیه پزشکان عزیز جامعه به ویژه زنان و مردان پزشک عضو انجمن که در شرایط کرونایی به کار و فعالیت مشغولند قدردانی می کند.
[ تعداد بازدید : ۱,۵۵۳ ]
گزارش پروژه بهداشتی انجمن حامی برای خانه‌های بهداشت روستایی
پروژه بهداشتی «انجمن حامی» ویژه خانه های بهداشت ۱۱ روستایی که مدارس انجمن در آنجا قرار دارد در ماه اَمرداد اجرا شد.
[ تعداد بازدید : ۱,۶۰۲ ]
روز جهانی بشر دوستی گرامی باد
[ تعداد بازدید : ۱,۶۰۳ ]
رویدادهای جریان ساز و کمپین‌های انجمن حامی در سال ۹۹
انجمن حامی در سال ۹۹ میزبان برگزاری چندین رویداد جریان ساز، مسابقه و جشنواره بود، علاوه بر آن نسبت به برگزاری چند کمپین جمع آوری کمک های مالی مرتبط با پیشگیری از شیوع ویروس کرونا اقدام کرد.
[ تعداد بازدید : ۱,۶۴۷ ]
صفحه ۱ از ۷ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷