انجمن حامی / اخبار

تازه ها

پیشرفت ساخت ورزشگاه راستین
در سال ۱۳۹۹ ساخت ورزشگاهی در روستای گزمنزل در منطقه‌ی دشتیاری استان سیستان و بلوچستان پایه‌گذاری شد. این ورزشگاه به نام راستین به یاد یکی از قربانیان حادثه‌ی هواپیمایی اوکراین نام‌گذاری شد و با حمایت مالی خانواده‌ی فقاهتی و مؤسسه‌ی غیرانتفاعی حامی کانادا انجام شد. پس از تکمیل ساخت و ساز این ورزشگاه که دارای چمن مصنوعی است، نوجوانان و دیگر اهالی این منطقه‌ی کم‌برخوردار امکان استفاده‌ی گسترده از آن برای‌شان امکان‌پذیر است.
[ تعداد بازدید : ۱۶ ]
دیدار و گفت‌وگو با «علی دهباشی»
به همت کارگروه «جذب مشارکت» انجمن حامی، یکی از نشست‌های هفتگی این کارگروه در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ به دیدار و گفت‌وگو با آقای «علی دهباشی» مدیر و سردبیر مجله‌ی فرهنگی ـ هنری «بخارا» اختصاص داشت. این نشست با حضور آقای علی شهسواریان مدیر شرکت آرین رشد افزا از حامیان و عضو هیأت امنای انجمن حامی، مدیر عامل انجمن حامی خانم افسانه قربانی و برخی از اعضای کارگروه جذب مشارکت (خانم‌ها: طوبی رضایی، افسانه هدایتی، شعله شمس، نوشین جعفری و معصومه دهقانی) برگزار شد.
[ تعداد بازدید : ۳۷ ]
گشایش مدرسه‌ی «ارغوان شهسواریان» در روستای نوبندیان
آیین گشایش این مدرسه در مراسمی با حضور اعضای انجمن حامی از تهران و چابهار، حامی مالی ارجمند جناب آقای مهندس شهسواریان، خانم افسانه قربانی مدیرعامل انجمن حامی، مسئولان محلی، معتمدین، جوانان و دانش‌آموزان در روز سه‌شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ در روستای نوبندیان دشتیاری برگزار شد.
[ تعداد بازدید : ۴۴ ]
خبرهای کوتاه
[ تعداد بازدید : ۶۶ ]
دورهمی نوروزی ۱۴۰۱ اعضا
[ تعداد بازدید : ۶۹ ]
گزارش کارگروه تحقیق
[ تعداد بازدید : ۵۴ ]
گشایش کتابخانه‌ی رشد ۱۶ ساوجی
[ تعداد بازدید : ۴۵ ]
گشایش کتابخانه‌ی آرمان
[ تعداد بازدید : ۴۷ ]
دوره‌ی سوم آموزش کتابداران «انجمن حامی» در شهرهای گوگ‌تپه و مهاباد
هدف از برگزاری این دوره انتقال تجارب کتابداران در حوزه‌های مختلف کتابداری می‌باشد.
حضور فعال کتابداران در کارگاه‌ها جهت بهبود فرآیند فعالیت‌های کتابخانه‌ها و اثربخشی بیش‌تر این فعالیت‌ها برای کودکان ضروری است.
مکان: کتابخانه‌های شهر گوگ‌تپه و کانون پرورش فکری کودک و نوجوان شهر مهاباد
[ تعداد بازدید : ۹۲ ]