تازه ها

تأمین سرویس مدارس
یک از راه‌های جلوگیری از بازماندگی از تحصیل دختران در مناطق کم‌برخوردار تأمین سرویس رفت و آمد آنها به مدارس است.
در روستاها به علت دوری مسیرها و عدم امکان دسترسی به مدارس، خصوصا در مقاطع تحصیلی بالاتر از ابتدایی غالبا دختران از ادامه تحصیل باز می‌مانند.
با آگاهی از این معضل اکنون به مدت 8 سال است که “انجمن حامی” در پی تأمین سرویسن رفت و آمد دختران در مدارس تحت پوشش خود است و با این نیت که گامی کوچک در مسیر آسان کردن آموزش دختران بر‌دارد امسال نیز تلاش دارد بر این ضعف غلبه نماید.

در ادامه جدول مدارس تحت پوشش ارائه می‌گردد:
[ تعداد بازدید : ۳۲ ]
گزارش چهارم پیشرفت فیزیکی مدرسه زکریا بشیره
پروژه زکریا بشیره واقع در روستای ریکوکش پس از وقفه‌ای به نسبت طولانی با تمهیدات اتخاذ شده از سوی مدیرعامل مجموعه حامی و کارگروه فنی مجدداً فعالیت‌ خود را آغاز نمود و در فاصله‌ای کوتاه پس از خرید آجر برای پروژه، نسبت به تکمیل دیوارهای داخلی اقدامات لازم اتخاذ گردید، با پایان دیوارهای داخلی و تکمیل عملیات مخلوط‌ریزی کف کلاس‌ها، عملیات سیمان‌کاری دیوارهای کلاس‌ها در دستور کار قرار گرفت که امید می‌رود این مهم تا پایان هفته جاری به اتمام برسد. گفتنی است عملیات بتن‌ریزی شناژ‌های قائم و اجرای سقف نیز در هفته جاری آغاز خواهد شد و طبق برنامه زمان‌بندی ارائه شده از سوی پیمانکار تا اواسط شهریورماه آماده بتن می‌گردد.
[ تعداد بازدید : ۳۰ ]
پرورش در کنار آموزش
از اصول مهم نیک زیستی کودکان، توجه به امر مطالعه و خواندن کتاب به موازات تحصیلات رسمی است. "انجمن حامی" با تمرکز بر آموزش کودکان، در کتابخانه های مدارس به ترویج کتابخوانی پرداخته و از معلمین و دانش آموزان داوطلب برای اداره کتابخانه‌های مدارس بهره می‌گیرد.
[ تعداد بازدید : ۸۷ ]
نشست‌های «مجمع عمومی عادی سالیانه» و «مجمع عمومی فوق‌العاده»
خانم حمیرا حبیبی به همراه آقایان علی‌اصغر مرزبانیان، علی‌رضا بابکی، بهمن نژند و قاسم باقری به عنوان اعضای اصلی و آقایان افشین سپهوندی و جواد دشتی به عنوان اعضای علی‌البدل هیئت مدیره انتخاب شدند.
[ تعداد بازدید : ۵۹ ]
حامی در کنار مردم پرمهر ایلام
[ تعداد بازدید : ۱۱۶ ]
انعقاد قرارداد ساخت مدرسه‌ی ۶کلاسه با آقای مجتبی محمودهاشمی
مکان: شهر ماژین، شهرستان دره‌شهر، استان ایلام
زیربنا: ۴۵۷ مترمربع ـ ۶کلاسه
مقطع تحصیلی: دبستان (مختلط)
[ تعداد بازدید : ۸۸ ]
گشایش «ورزشگاه راستین»
در ۳۰ تیرماه ۱۴۰۱ با حضور نمایندگان انجمن حامی، خانواده‌ی فقاهتی، جناب آقای دکتر سعیدی نماینده‌ی مجلس، آقای شکری فرماندار، نماینده‌ی سازمان ورزش و جوانان و جمعی از مسئولان محلی، ورزشگاه راستین در روستای گزمنزل از توابع دشتیاری افتتاح گردید.
[ تعداد بازدید : ۱۰۷ ]
«بهبود اجتماعی» با گسترش فرهنگ «کار داوطلبانه»
در یک رشته آگهی به مدت ۷ هفته، بُعد «کار داوطلبانه» در انجمن حامی به عنوان یکی از سازمان‌های مردم‌نهاد و «داوطلب‌محور» برجسته و یادآوری شد.
انجمن حامی برای اعضایی که بیش از ۱۰۰ ساعت کار داوطلبانه داشته باشند، «گواهی‌نامه‌ی کار داوطلبانه» صادر می‌کند.
[ تعداد بازدید : ۱۰۸ ]
انعقاد قرارداد ساخت «مدرسه‌ی کشاورزی» در روستای حاجی‌آباد
جمعی از دانش‌آموخته‌گان مدرسه‌ی عالی کامپیوتر برای بزرگ‌داشت استاد فقیدشان آقای دکتر مرتضی انواری، قراداد ساخت این مدرسه را در فاز اول با انجمن حامی منعقد کردند.
[ تعداد بازدید : ۱۳۵ ]
پیشرفت ساخت ورزشگاه راستین
در سال ۱۳۹۹ ساخت ورزشگاهی در روستای گزمنزل در منطقه‌ی دشتیاری استان سیستان و بلوچستان پایه‌گذاری شد. این ورزشگاه به نام راستین به یاد یکی از قربانیان حادثه‌ی هواپیمایی اوکراین نام‌گذاری شد و با حمایت مالی خانواده‌ی فقاهتی و مؤسسه‌ی غیرانتفاعی حامی کانادا انجام شد. پس از تکمیل ساخت و ساز این ورزشگاه که دارای چمن مصنوعی است، نوجوانان و دیگر اهالی این منطقه‌ی کم‌برخوردار امکان استفاده‌ی گسترده از آن برای‌شان امکان‌پذیر است.
[ تعداد بازدید : ۱۳۵ ]
دیدار و گفت‌وگو با «علی دهباشی»
به همت کارگروه «جذب مشارکت» انجمن حامی، یکی از نشست‌های هفتگی این کارگروه در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ به دیدار و گفت‌وگو با آقای «علی دهباشی» مدیر و سردبیر مجله‌ی فرهنگی ـ هنری «بخارا» اختصاص داشت. این نشست با حضور آقای علی شهسواریان مدیر شرکت آرین رشد افزا از حامیان و عضو هیأت امنای انجمن حامی، مدیر عامل انجمن حامی خانم افسانه قربانی و برخی از اعضای کارگروه جذب مشارکت (خانم‌ها: طوبی رضایی، افسانه هدایتی، شعله شمس، نوشین جعفری و معصومه دهقانی) برگزار شد.
[ تعداد بازدید : ۱۶۸ ]
گشایش مدرسه‌ی «ارغوان شهسواریان» در روستای نوبندیان
آیین گشایش این مدرسه در مراسمی با حضور اعضای انجمن حامی از تهران و چابهار، حامی مالی ارجمند جناب آقای مهندس شهسواریان، خانم افسانه قربانی مدیرعامل انجمن حامی، مسئولان محلی، معتمدین، جوانان و دانش‌آموزان در روز سه‌شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ در روستای نوبندیان دشتیاری برگزار شد.
[ تعداد بازدید : ۱۳۲ ]
خبرهای کوتاه