انجمن حامی / اخبار

گزارش مالی سال 98
[ تعداد بازدید : ۹۹ ]
گزارش پیشرفت فیزیکی 20 مدرسه انجمن حامی
انجمن حامی با حمایت حامیان تا کنون موفق به ساخت 22 مدرسه در مناطق محروم ایران شده است و در حال حاضر 20 مدرسه ی دیگر نیز در حال ساخت هستند که از این میان 5 مدرسه کار ساخت یا بازسازی خود را به تازگی شروع کرده اند.
ما در حامی باور داریم تحصیل و دسترسی به فرصت های برابر آموزشی حق همه ی کودکان است.
[ تعداد بازدید : ۲۲۸ ]
گزارش جلسات آنلاین اول تا هشتم  کلاس یادگیری تجربی و مدیریت کلاس
پروژه‌ی" ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی_مشارکتی مدارس ابتدایی حامی
گزارش جلسات آنلاین اول تا هشتم کلاس یادگیری تجربی و مدیریت کلاس
[ تعداد بازدید : ۱۴۸ ]
گزارش آموزش آنلاین حامی  ، مصاحبه با خانم بهناز بابازاده مسئول گروه آموزش انجمن حامی
گزارش فعالیت های "گروه آموزش دبیرستان" انجمن حامی با محوریت آموزش آنلاین توسط سرکار خانم بابازاده مسئول گروه
[ تعداد بازدید : ۱۹۵ ]
شرح عقد قرار داد ساخت 3 مدرسه و  مرمت و بازسازی 2  مدرسه در استان‌های سیستان  و بلوچستان، خوزستان و لرستان
انجمن حامی از اسفندماه سال 1398 تا کنون با حمایت حامیان گرانقدر موفق به عقد قرارداد ساخت 3 مدرسه و مرمت و بازسازی 2 مدرسه در استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان و لرستان شده است.
[ تعداد بازدید : ۱۸۴ ]
گزارش جامع راه اندازی کتابخانه‌های مدارس ‌‌حامی‌ در سال97-98
ضرورت راه اندازی کتابخانه‌های مدارس :
با تکیه بر تجربه‌ی 11 ساله انجمن حامی در زمینه‌ی تجهیز کتابخانه‌های روستایی و با توجه به اهمیت ترویج فرهنگ کتابخوانی و "عادت به مطالعه" در‌‌میان کودکان، کارگروه پشتیبانی مدارس حامی، همواره بر ضرورت تجهیز کتابخانه‌های‌‌مدارس به عنوان پایگاهی برای رشد و شکوفایی استعدادهای کودکان، تأکید داشته است. در همین راستا تجهیز کتابخانه‌های‌‌مدارس، با بهره‌گیری از تجربیات انجمن حامی و سایر سازمان‌های مردم نهاد از جمله " شورای کتاب کودک" در دستور کار کارگروه پشتیبانی مدارس قرار گرفته است. انجمن حامی از سال 97 تا کنون با حمایت حامیان موفق به تجهیز 12 کتابخانه‌ی مدرسه‌ای در مناطق مختلف ایران شده است.
در ادامه، گزارش خانم زهرا سلطانی با موضوع روند راه‌اندازی کتابخانه‌های مدارس و شرح فعالیت‌های کتابخانه‌ها به تفکیک، ارائه می‌گردد:
[ تعداد بازدید : ۶۱۰ ]
صفحه ۱ از ۷ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷