کد خبر : ۱,۱۰۳

حضور انجمن حامی در نشست هم‌اندیشی و بررسی چالش‌های مؤسسه‌های نیکوکاری در حوزه‌ی سرمایه‌ی انسانی به میزبانی افرا

۱۰ شهریور ۱۴۰۳ ۱۸:۱۰
در تاریخ ۸ شهریور ۱۴۰۳ نشست هم‌اندیشی و بررسی چالش‌های مؤسسه‌های نیکوکاری در حوزه سرمایه انسانی با حضور مؤسسه‌های انجمن حامی، انجمن حمایت از کودکان کار، رعد، بهنام‌ دهش‌پور، ایلیا، مهر گیتی و بنیاد دانش به میزبانی موسسه افرا برگزار شد. این جلسه با رویکرد فوکس گروپ و با هدایت دکتر بهزاد ابوالعلایی (متخصص و مشاور سرمایه انسانی) به منظور بررسی چالش‌های موسسه‌های نیکوکاری در حوزه سرمایه انسانی که یکی از ابعاد هفت‌گانه استاندارد افرا است برگزار شد تا افرا در یک همکاری مشترک و بلندمدت با موسسه‌های نیکوکاری بتواند مسیری را برای تشریح صورت چالش‌ها، بررسی و راه‌حل‌های آن ترسیم کند. موسسه‌های نیکوکاری حاضر در این جلسه با هدایت دکتر بهزاد ابوالعلایی به بیان چالش‌ها و دغدغه‌های خود در حوزه سرمایه انسانی و مدیریت آن پرداختند.
  • ایجاد کارگروه‌هایی مشترک، مسیری برای عمق‌بخشی به تشریح، تحلیل و طرح راه‌حل‌هایی برای چالش‌ها است.
در ابتدا محمود نظاری، رئیس هیئت‌مدیره و بنیان‌گذار افرا، به تشریح چرایی برگزاری این جلسه هم‌اندیشی و اهمیت آن پرداخت و ضمن تاکید بر همکاری و هم‌افزایی سازنده بیان داشت: «امید است در این مسیر با همکاری موسسه‌های نیکوکاری و تشکیل کارگروه‌های مشترک بتوانیم با موضوع‌شناسی، نیازسنجی و عمق‌بخشی به تحقیق در حوزه چالش‌های سرمایه انسانی، به محتواهایی (در قالب‌های گوناگون) دست پیدا کنیم و با استمرار این هم‌اندیشی‌ها به این محتوا‌ها عمق ببخشیم.»
در ادامه سجاد ابوالحسنی، مدیرعامل افرا، ضمن اشاره به اهداف، ماموریت و خدمات افرا بیان داشت: «این جلسه در راستای خدمت آموزش افرا برگزار می‌شود تا با هم‌اندیشی موسسه‌های نیکوکاری، بتوان چالش‌ها و دغدغه‌های موسسه‌های نیکوکاری را صورت‌بندی کرد و خروجی آن مقدمه‌ای برای همکاری‌های مشترک در آینده و مبنای محتوای غنی برای خدمت آموزش افرا باشد.»
نشست هم‌اندیشی چالش‌های سازمان‌های نیکوکاری در سرمایه‌ی انسانی 3

از سمت راست به چپ: سجاد ابوالحسنی و محمود نظاری
  • شناخت فرآیند و مسیر مدیریت سرمایه انسانی، مقدمه‌ای برای درک چالش‌های موسسه‌های نیکوکاری در آن است
دکتر ابوالعلایی که هدایت این جلسه گروه متمرکز (Focus Group) را برعهده داشت در ابتدا به تشریح فرآیند مدیریت سرمایه انسانی پرداخت و پس از آن بر اساس تشریح صورت‌گرفته، اهمیت مدیریت سرمایه انسانی در موسسه‌های نیکوکاری را عنوان کرد و آن را صورت‌بندی کرد. وی قرار است تا از طریق خروجی این جلسه و با همکاری افرا و موسسه‌های نیکوکاری، در ادامه مسیری جدید را برای خدمت آموزش افرا ایجاد کند.
نشست هم‌اندیشی چالش‌های سازمان‌های نیکوکاری در سرمایه‌ی انسانی 4
بهزاد ابوالعلایی
  • جدایی داوطلبان از موسسه‌های نیکوکاری را باید ریشه‌یابی کرد
افسانه قربانی، مدیرعامل انجمن حامی پس از اشاره به اهمیت تفکیک و تفاوت جذب نیروهای داوطلب و موظف، به ریشه‌یابی چرایی عدم ادامه همکاری نیروهای داوطلب پس از جذب پرداخت.
کتایون محمودی، عضو هیئت‌امنا انجمن حامی که سابقه فعالیت در حوزه سرمایه انسانی موسسه‌های نیکوکاری را نیز در کارنامه خود دارد، یکی دیگر از حاضرین این جلسه بود. وی با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته اهمیت و نقش سرمایه انسانی در اداره موسسه‌های نیکوکاری پررنگ‌تر شده است بیان کرد نیاز است تا فرایند‌های سیستمی و شفاف در سرمایه انسانی موسسه‌های نیکوکاری صورت بگیرد تا موسسه‌ها بتوانند داوطلبانی شایسته جذب کنند.
نشست هم‌اندیشی چالش‌های سازمان‌های نیکوکاری در سرمایه‌ی انسانی 2
از راست به چپ: افسانه قربانی و کتایون محمودی
در انتهای این جلسه تصمیم گرفته شد تا با همکاری افرا و موسسه‌های حاضر و با هدایت‌گری دکتر بهزاد ابوالعلایی، این مشارکت در راستای تدوین محتواهایی در خصوص تشریح، بررسی و ارائه راه حل در حوزه چالش‌های موسسه‌های نیکوکاری در مدیریت سرمایه انسانی ادامه پیدا کند.نشست هم‌اندیشی چالش‌های سازمان‌های نیکوکاری در سرمایه‌ی انسانی 5

تعداد بازدید : ۶۱
تاریخ ویرایش خبر : ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ ۱۸:۲۷

اعتبارهای انجمن حامی

برای استعلام، فیلترشکن باید خاموش باشد.

نشانی: تهران، خیابان کریم‌خان زند (شرق به غرب)، ابتدای پل، کنار بانک ملی، پلاک: ۷۳، طبقه: ۵
کد پستی: ۱۵۸۵۶۹۵۸۶۶

نقشه و مسیریابی