انجمن حامی / اخبار

تازه ها

گزارش جامع راه اندازی کتابخانه‌های مدارس ‌‌حامی‌ در سال97-98
ضرورت راه اندازی کتابخانه‌های مدارس :
با تکیه بر تجربه‌ی 11 ساله انجمن حامی در زمینه‌ی تجهیز کتابخانه‌های روستایی و با توجه به اهمیت ترویج فرهنگ کتابخوانی و "عادت به مطالعه" در‌‌میان کودکان، کارگروه پشتیبانی مدارس حامی، همواره بر ضرورت تجهیز کتابخانه‌های‌‌مدارس به عنوان پایگاهی برای رشد و شکوفایی استعدادهای کودکان، تأکید داشته است. در همین راستا تجهیز کتابخانه‌های‌‌مدارس، با بهره‌گیری از تجربیات انجمن حامی و سایر سازمان‌های مردم نهاد از جمله " شورای کتاب کودک" در دستور کار کارگروه پشتیبانی مدارس قرار گرفته است. انجمن حامی از سال 97 تا کنون با حمایت حامیان موفق به تجهیز 12 کتابخانه‌ی مدرسه‌ای در مناطق مختلف ایران شده است.
در ادامه، گزارش خانم زهرا سلطانی با موضوع روند راه‌اندازی کتابخانه‌های مدارس و شرح فعالیت‌های کتابخانه‌ها به تفکیک، ارائه می‌گردد:
[ تعداد بازدید : ۷۰۹ ]
مصاحبه روابط عمومی ‌انجمن حامی با آقای دکتر حمید قاسم نژاد مدیر عامل شرکت فومن شیمی
در این پروژه، انجمن حامی با حمایت شرکت فومن شیمی 32 سرویس بهداشتی و 38 چاه فاضلاب در روستاهای سیتار عمر و سیتار محمود را تعمیر و بازسازی نمود. این پروژه بخشی از کمپین حمایت از آسیب دیدگان سیل سیستان و بلوچستان است که انجمن حامی در زمستان سال 98 راه اندازی و با حمایت حامیان به پایان رسانید.
[ تعداد بازدید : ۳۴۱ ]
پروژه‌ی" ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی_مشارکتی مدارس ابتدایی حامی" (کارگاه‌های آنلاین "یادگیری تجربی و مدیریت کلاس)
کارگروه آموزش ، آموزش دبستان های حامی
پروژه‌ی" ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی_مشارکتی مدارس ابتدایی حامی"
کارگاه‌های آنلاین "یادگیری تجربی و مدیریت کلاس"
تیرماه 1399
[ تعداد بازدید : ۱۲۹ ]
پروژه‌ی" ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی_مشارکتی مدارس ابتدایی حامی"( نگرشی نو به آموزش ریاضی)
کارگروه آموزش ، آموزش دبستان های حامی
پروژه‌ی" ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی_مشارکتی مدارس ابتدایی حامی"
نگرشی نو به آموزش ریاضی
خردادماه 1399
[ تعداد بازدید : ۱۶۸ ]
پروژه‌ی "ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی _ مشارکتی مدارس ابتدایی حامی"  ( ارزیابی، نیازسنجی و برنامه ریزی )
کارگروه آموزش ، آموزش دبستان های حامی
پروژه‌ی "ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی _ مشارکتی مدارس ابتدایی حامی"
ارزیابی، نیازسنجی و برنامه ریزی
اسفند 1398 تا اردیبهشت1399
[ تعداد بازدید : ۱۴۲ ]
گفتگوی روابط عمومی انجمن حامی با آقای «چالاک کورده»، مدیر روابط عمومی گروه توسعه و‌ترویج فرهنگ کتابخوانی مکریان مهاباد
گزارشی کامل از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی گروه " توسعه و ترویج فرهنگ کتابخانی مکریان مهاباد" ، نمونه‌ای موفق از فعالیتی جمعی در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی در روستاهای غرب ایران
[ تعداد بازدید : ۲۰۹ ]
استفاده از شبکه‌ی آموزش مجازی شاد فقط برای 5 درصد از دانش‌آموزان منطقه دشتیاری ممکن بود.  "گزارش کمک برای تهیه بسته های همیار شاد"
با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس، آموزش وپرورش به سمت برنامه ریزی برای آموزش از راه دور رفت .اما این برنامه ریزی ها شتاب زده و بدون آمادگی قبلی بود و متاسفانه نتایج مورد نظر حاصل نشد.
[ تعداد بازدید : ۱۰۴ ]
ارسال 6400 عدد ماسک بهداشتی برای دانش‌آموزان مدارس حامی با حمایت شرکت آرین رشد افزا
با توجه به شیوع ویروس کرونا، تعداد 6400 ماسک در خردادماه امسال برای استفاده‌ی دانش آموزان منطقه خاش و 10 مدرسه حامی در مناطق دیگر ارسال شد.
[ تعداد بازدید : ۱۲۲ ]
اهدای کتاب کمک آموزشی کنکور قلمچی به دانش آموزان پایه دوازدهم مدارس حامی
تعداد 875 جلد کتاب‌‌ کمک آموزشی (آمادگی کنکور) اهدایی کانون فرهنگی آموزشی قلم‌چی، در میان 117 دانش‌آموزپایه دوازدهم رشته علوم انسانی ، 104 دانش‌ آموز پایه دوازدهم رشته علوم تجربی و 4 دانش آموز پایه دوازدهم رشته ریاضی در 10 مدرسه انجمن حامی و مناطق اطراف توزیع گردید.
[ تعداد بازدید : ۱۰۱ ]
کمپین حمایت از آسیب دیدگان سیل سیستان و بلوچستان/ مصاحبه با سپهر برزی مهر، دبیر سندیکای صنعت برق ایران
تعمیر و بازسازی سرویس‌های بهداشتی و چاه‌های فاضلاب متأثر از سیل در روستای دلگان ملافقیر، دشتیاری، چابهار، سیستان و بلوچستان
در این پروژه، انجمن حامی با حمایت سندیکای صنعت برق ایران 5 سرویس بهداشتی و 16 چاه فاضلاب در روستای دلگان ملافقیر را تعمیر و بازسازی نمود. این پروژه بخشی از کمپین حمایت از آسیب دیدگان سیل سیستان و بلوچستان است که انجمن حامی در زمستان سال 98 راه اندازی و با حمایت حامیان به پایان رسانید.
[ تعداد بازدید : ۹۲ ]
کزارش مالی سال ۹۷
[ تعداد بازدید : ۲۰۱ ]
گزارشی از یک هنرستان شبانه روزی برای تمامی دختران عشایر استان لرستان