کد خبر : ۱,۰۸۱
به یادبود «صدیقه مرزوق» و «ایران (خدیجه) اقتراقی»، مادر و دختری از شمال ایران

افتتاح کتابخانه «حامی ایران»

با حمایت مالی خانم «سودابه افتخاری‌فر» در روستای «زول»، قائنات، استان خراسان جنوبی
۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۲۱:۴۰
افتتاح کتابخانه «حامی ایران»
در ۲۷ اردی‌بهشت‌ماه ۱۴۰۳ مراسم افتتاح کتابخانه «حامی ایران» در شور و شوق و لبخند کودکان و‌ نوجوانان، با حضور نمایندگان انجمن حامی (خانم‌ها سلیمانی و میرزاپور)، حامی مالی پروژه (خانم سودابه افتخاری‌فر)، آقای ناصر نوربخش (به نمایندگی از بنیاد توسعه‌ی فرهنگی و توانمندسازی سپهر قائن)، آقای شوشتری (همکار آموزش‌وپرورش)، شورا و دهیاری روستا برگزار شد.
مردی داغدار فرزند، با دل دریای‌اش خانه‌ی خود را برای کار فرهنگی به دهیاری روستا تقدیم کرده است و امروز کتابخانه حامی ایران، پناهگاهی است برای کودکان و نوجوانان روستای زول در خطه‌ی خراسان‌جنوبی.

کتابخانه با کتاب‌هایی که شادی و عشق می‌پراکنند، در موج قلب‌های کاغذی رنگارنگ حامی، کودکان و بزرگانی را از دور و نزدیک در این پنجشنبه‌ی زیبای اردیبهشتی به سوی خود کشانده است.
در مسیر شکل‌گیری کتابخانه، کتابفروشی دوستدار کودک و عاشق دیار خود، با انرژی و عشق بسیار، از مدتی پیش به کمک اهالی روستا آمده تا فضا را با مشارکت یکدیگر برای یک کتابخانه روستایی کودک و نوجوان آماده کنند. جوانی پرشور، شوخ طبع در گفتار و رفتار با کودک و جدی در کار.
کتاب‌ها در قفسه‌ها جای گرفته بودند و دیوارها با نقاشی‌های بچه‌ها تزئین شده بود.
کتابخانه با مشارکت بنیاد توسعه فرهنگی و توانمندسازی سپهر به مدیریت آقای ناصر نوربخش، که در معرفی این روستا و حمایت از طرح‌های فرهنگی در کنار انجمن حامی ایستاده و گام‌به‌گام در پروژه‌ی تجهیز کتابخانه حامی ایران، انجمن را یاری کرده است، همچنین همکاری شورا و دهیاری روستا و مشارکت انجمن حامی، تجهیز و آماده‌ی افتتاح شد.
همه دست به دست هم دادند تا بانو سودابه افتخاری‌فر (حامی مالی پروژه) را به آرزوی خود که کمک به بهبود آموزش کودکان در دیاری دور با تجهیز کتابخانه‌ای با کیفیت است برسانند. ایشان با این قدم مبارک نام و یاد مادر و خواهر خود را گرامی داشتند.
 نام‌گذاری کتابخانه با واژه عزیز و بزرگ ایران نیز نشان از عشق و احترام عمیق خانواده به میهن عزیزمان ایران دارد.
مردم خونگرم و مهربان روستا با حضور، همکاری و همیاری و با پیشکش هدایای زیبای خود، عمق احساس شادی‌شان از وجود فضایی برای آگاهی و دانایی و پیشرفت فرزندان این سرزمین و آبادانی و آزادی ایران عزیز را به تصویر کشیدند.
روبان گشایش کتابخانه در میان شور و شوق کودکان و به دست یکی از آنها و بانو افتخاری‌فر گشوده شد و کتابخانه به دست کتابدار و حامیان آن و کودکان و نوجوانان روستای زول سپرده شد تا شادی و دانایی را در میان داستان‌ها و بازی‌ها جست‌وجو کنند.
 با امید به هرچه پربارتر بودن فضاهای فرهنگی در سرزمین پهناورمان، ایران.
به قلم «نرگس میرزاپور» (عضو داوطلب کارگروه کتابخانه)
تعداد بازدید : ۲۰۶
تاریخ ویرایش خبر : ۶ خرداد ۱۴۰۳ ۱۰:۲۰