باز هم حامی با کودکان همراه بود

باز هم حامی با کودکان همراه بود در غرفه ی دوم از جشنواره هفته ملی کودک جشن سرانگشت های رنگی و شور بادکنک برپا بود، خنده های ریز کودکانه لابلای قصه های شاهنامه با بیان و اجرای زیبای خانم شرف الدین هیجان رعد و برق در بازی باران گروه افلاتون و خانه سازی با دست های کوچک و چشم های مهربان حیرت و شوق دیدن اجرا واین همه استعداد شاگردان خردسال استاد کرم زاده در نقالی و شاهنامه خوانی از 15 تا 19 مهر جای جای حامی پر شد از نقاشی های کودکان و مادر پدرهایشان و نامه هایی که برای دانش آموزان مدارس حامی نوشتند که این همدلی ادامه یابد صدای خنده ی دانش آموزان دبستان پسرانه ی ایران دویدن های پرشور دانش آموزان دبستان دخترانه ی رویا و قلم و احساس دانش آموزان مدرسه راهنمایی زینبیه از کاخ موزه ی سعدآباد تقدیم به تمام کودکان و نوجوانان ایران تا بدانند ما هستیم تا هیچ دانش آموزی از تحصیل بازنماند مدیر برگزاری جشنواره کودک غزل دستوری،
۲۸ مهر ۱۳۹۳ ۱۳:۱۵