زنده باد قلم چی ! حامی دانش آموزان منطقه دشتیاری

برای اولین بار آزمون قلم چی در منطقه دشتیاری استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.

روز جمعه ۲۳دی ماه آزمون قلمچی برای اولین بار در منطقه دشتیاری با حضور آقای سرحدی رئیس آموزش و پرورش برگزار شد.در این آزمون ۹۷ دانش آموز دختر سوم و چهارم تجربی و انسانی و ۶۶ دانش آموز تجربی و انسانی درمقاطعسوم و چهارم شرکت کرده بودند.این آزمون با استقبال بسیار خوبی از طرف دانش آموزان و مسئولان زحمت کش و دلسوز اداره آموزش وپرورش دشتیاری برگزار شد.

قلم چی         قلم چی

اشتیاق دانش آموزان از اینکه می توانند با دیگر دانش آموزان ایران  برای اولین بار همزمان وارد رقابتشوند. لحظات ماندگاری در ذهن اعضای انجمن حامی ثبت کرد.در اینجا جا دارد از لطفبی پایان آقای قلم چی نهایت سپاس و قدردانی را داشته باشیم که با با گشاده دستیو مهر پدرانه تمام امکانات این آزمون را در اختیار دانش آموزان محروم منطقه دشتیاری قرار دادند.

قلم چی         قلم چی

امیدواریم این حرکت جوانه امیدی در دل این دانش آموزان بکارد و انجمن حامی و اداره آموزش و پرورش وخود دانش آموزان ثمره شیرین این تلاش را بچشند. به امید روزی که هیچ دانش آموزیمحروم از تحصیلنباشد. بسیار شادیم ،روزهای بزرگی با این دانش آموزان پیش رو داریم

۲۶ دی ۱۳۹۳ ۲۱:۵۴