سومین سفر گروه آموزش انجمن حامی در سال ۹۴ با موفقیت انجام شد.(این بار دوره دوم دبیرستان )

۲ دی ۱۳۹۴ ۱۹:۲۳
سومین سفر گروه آموزش  انجمن حامی در سال ۹۴ با موفقیت انجام شد.(این بار دوره دوم دبیرستان )

اولین سفر امسال گروه دبیرستان کارگروه آموزش انجمن حامی در آذر ماه سال ۹۴ به منطقه دشتیاری، شهرستان چابهار،استان سیستان و بلوچستان با موفقیت انجام شد. انجمن حامی این توفیق را امسال هم خواهد داشت تا همراه با معلمانی که به جهانی بهتر و برابر از طریق آموزش باور دارند، یکسال تحصیلی دیگر کنار دانش آموزان دشتیاری باشد و بتواند شوق به یادگیری و موفقیت را در چشمان دانش آموزان ببیند. دوره های آموزشی گروه دبیرستان بمدت چهار روز و نیم از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰ و از ساعت ۱۴-۱۸ برگزار شد. دوره ها شامل آموزش فیزیک چهارم و دوم دبیرستان، شیمی چهارم دبیرستان و زبان انگلیسی بودند و در مجموع 160 نفر دانش آموز دختر و پسر در مقاطع تحصیلی دوم و چهارم دبیرستان در این دوره‌های  آموزشی شرکت کردند. با توجه به نتایج و تجارب برگزاری دوره های توانمندسازی علمی دانش آموزان دشتیاری در سال تحصیلی گذشته و دغدغه‌های آموزش مطلوب به دانش آموزان تلاش تیم آموزش در این سال تحصیلی  در راستای  تعریف برنامه های بیشتر آموزشی برای سالهای دوم و سوم دبیرستان جهت رفع مشکلات پایه ای آنها در مقاطع پایین‌تر و ارائه مشاوره تحصیلی در طول سالهای تحصیلی به آنها است. در نهایت باید گفت چقدر شیرین است دیدن به ثمر نشستن تلاش ها و زحمات معلمان داوطلب انجمن حامی، دانش آموزان، هماهنگی بیشتری با برنامه های آموزشی انجمن پیدا کرده اند و مشتاقانه با تماس های مکررشان درخواست برگزاری دوره‌ها را داشتند و به واسطه زحمات دبیر شیمی گروه در سال تحصیلی گذشته، دانش‌آموزان به خوبی قادر به حل تمرین‌ها و تست های سخت بودند.

زنده باد تمام کسانی که سررشته تمام کارهایشان عشق است.

زنده باد خانم رحیمی بزرگوار و عاشق که مادرانه کنار دانش‌آموزان مستعد ولی محروم دشتیاری، شیمی را با الفبای عشق می‌آموزد.

کارگروه آموزش انجمن حامی