مسابقه نقاشی کتابخانه حامی روستای سواره ناچیت

مسابقه نقاشی کودکان٣ تا ٩ ساله(٥٥نفر) روستای ناچیت، شهرستان بوکان  استان کردستان ، درکتابخانه سواره ناچیت برگزار شد. این برنامه با همکاری هلال احمر و موضوع هلال احمر به مناسبت ٢٢ بهمن، توسط هیات امنا، شورا و دهیار و مردم فرهنگ دوست روستا انجام گرفت.

این دومین همکاری کتابخانه روستای سواره و هلال احمر می باشد. اولین همکارى در سال گذشته و برای  بانوان به صورت آموزش کمک های اولیه بود وخوشبختانه خانم های روستا(٤٢نفر)استقبال خوبی کردند. امسال کانون جوانان در هلال احمر بوکان تشکیل شد این کانون شامل هشت گروه می باشد که یکی از این گروه ها، گروه کانون جوانان روستای ناچیت است. در این کانون نظرات و پیشنهاداتی در مورد چگونگی ارتباط کتابخانه و هلال احمر انجام میگیرد که چه فعالیتهای صورت بگیرد تا به رشد وارتقای کودکان و همچنین سایرافراد در روستا بیانجامد. برگزاری مسابقه نقاشی در جهت این اهداف صورت گرفت.

۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۰۱:۰۴