نخستین مجمع خیرین کتابخانه ساز استان کردستان مرداد نود پنج

اقاى عثمان رفاعى عضو هیات امناى انجمن حامى از جمله سخنرانان این مجمع بودند
ایشان به معرفى انجمن حامی و تشریح فعالیتهای کارگروه کتابخانه ازجمله ساخت و تجهیز۴۴ کتابخانه در سطح ملى پرداختند، وبا اعلام اینکه بخش قابل توجهى از این کتابخانه ها در استان کردستان ومناطق کردنشین مى باشد به فرهنگ دوستى منطقه اشاره نمودند و این که ، خوشبختانه همه کتابخانه ها نیز دایر و فعال هستند. ایشان هم چنین طرح کوله کتاب و چگونگی اجرای ان را توضیح دادند وازاستقبال وموفقیت طرح کوله کتاب در روستاهاى کم جمعیت خبر دادند وى با بیان کمبود ها ، احساس نیاز به کتاب و کتابخانه در استان را اعلام و همچنین ، به همان اندازه و شاید بیشتر به کتابخوانى و نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی اشاره نمودند ایشان از مجمع طلب کردند که همه دست به دست هم دهیم و تلاش کنیم با تشویق ، زنان و کودکان به مطالعه ، ترغیب شوند.
حاضرین در جلسه از اشنایى با انجمن حامی خرسند و براى عملکرد ان ، بسیار تشویق نمودند.

انجمن حامى امیدوار است این مجمع که با همت نهاد عمومى کتابخانه هاى استان کردستان تشکیل شده گام هاى موثرى در جهت ترویج کتاب و کتابخوانى بردارد.

۲۳ اَمرداد ۱۳۹۵ ۲۳:۵۷