گزارش «شهر امید» از کمپین ساخت و تجهیز کتابخانه های روستای و اهدای لوازم التحریر حامی

گزارش «شهر امید» از کمپین ساخت و تجهیز کتابخانه های روستای و اهدای  لوازم التحریر حامی

شهر امید

در روزهایى که کودکان خود را براى سال تحصیلى جدید آماده مى کنند و شوق و ذوق خرید لوازم التحریر، کیف و کفش نو دارند، در برخى از نقاط ایران کودکانى وجود دارند که در حسرت یک کیف یا یک بسته مدادرنگى دوازده رنگ هستند. یک دفتر صدبرگ نو، یک عدد مداد مشکى و قرمز و شاید یک پاک کن کوچک بتواند آن ها را خوشحال کند. درحالى که کودکان امروز براى سال تحصیلى جدید چندین دفتر با طرح ها و رنگ هاى گوناگون مى خرند و بر روى مارک و نوع نقاشى اى که روى جلد آن نقش مى بندد، حساسیت به خرج مى دهند، کودکانى در همین نزدیکى ما حتى با داشتن یک جلد از این دفترها هم خوشحال و راضى مى شوند. چه خوب است که هر خانوار در میان خریدهاى رنگارنگى که براى فرزندان خود مى کنند، در سبد خرید خود سهمى را نیز براى دانش آموزان مناطق محروم در نظر بگیرند، تا این شادى، بین همه فرزندان ایران تقسیم شود..... ادامه مطلب در نسخه PDF مطالعه نمایید.

۲۷ شهریور ۱۳۹۵ ۰۰:۰۴