طرح هر دهیار یک کتابدار با کمک انجمن حامی در روستای حسن نوران ،اغاز به کار کرد.

طرح هر دهیار یک کتابدار با کمک انجمن حامی در روستای  حسن نوران ،اغاز به کار کرد.

اجراى طرح هر دهیار یک کتابدار  به ابتکار خضری فرماندار اشنویه و با کمک انجمن حامى در روستاى حسن نوران اغاز به کار کرد.

در این طرح براى هر روستا ٣٠٠ جلد کتاب ویک قفسه پیش بینى شده که در دوره هاى زمانى تعیین شده،  دهیاران کتاب ها را باهم تعویض مى کنند.
روستاى حسن نوران  در ١٠ کیلومترى اشنویه آذربایجان غربى در حال حاضر ٥٤٠ نفر جمعیت دارد که از این جمعیت تعداد ٧٥ نفر، دانش آموز دبستانى و ١١٠ نفر دانش آموز مقطع متوسطه هستند. ٩٠ درصد ساکنان روستا با سواد و برخى در مقاطع بالا تحصیل می کنند.
کتاب هاى اهدایى انجمن حامى در ساختمان عام المنفعه ى روستا که کلاس هاى آموزشى و جلسات در آن برگزار مى شود در قفسه ها قرارگرفته اند و امروز اولین روزى بود که ساکنان روستا در این ساختمان جمع شده بودند و این طرح  در میان شور و هیجان کودکان روستا افتتاح شد.
در ابتدا ماموستاى روستا درباره اهمیت کتاب و کتابخوانی سخنانى ایراد نمودند و سپس خانم فرح حق نژادمسئول کتابخانه هاى غرب کشور در خصوص اهمیت نقش دهیاران در اجراى مؤثر این طرح صحبت نمودند.

سپس اولین نشست روستاییان و اولین اموزش کارگروه در روستاى حسن نوران به علاقمندان   انجام شد

خانم معصومه وطنى مسئول پایش و خانم شاهده سعیدى مسئول انتخاب کتاب کارگروه کتابخانه انجمن حامى با اهالى روستا در خصوص باید و نباید ها...و رفتار با کودکان ...صحبت کردند و در یک محیط صمیمی به روش هاى گوناگون ترویج کتاب و کتابخوانى اشاره نمودند و در مورد راهکارهاى ایجاد انگیزه ى کتابخوانى  در کودکان توضیحاتى ارائه کردند.

۱۶ آذر ۱۳۹۵ ۲۳:۵۱