دیدار با آقای دکتر رمضانی مدیر کل امور مجامع و تشکل های مردم نهاد سازمان میراث فرهنگی

در این دیدار صمیمانه، ضمن معرفی برنامه هاو فعالیت انجمن و آشنا شدن با امور مجامع و تشکل های مردم نهاد سازمان میراث فرهنگی به بررسی زمینه همکاری مشترک پرداخته شد .و رویکرد مثبت این سازمان به تشکل های مردم نهاد در پیشبرد اهداف و برنامه ریزی ها ی توسعه اجتماعی که منجر به همکاری با بیش از هفتصد تشکل داخلی و خارجی و انجمن های دوستی شد ه ، زمینه همکاری درگردشگری ،صنایع دستی ومیراث فرهنگی را تا کنون ایجاد کرده و ارتباط بین این تشکلاها بستری مناسب برای پیشبرد برنامه های توسعه اجتماعی در مقیاس ملی را فراهم نموده . سازمان‌های مردم نهاد به عنوان بخشی از افراد جامعه، راه تحقق مشارکت مردم را، برای رسیدن به هدف‌های مشترک هموار می نمایند. انجمن حامی با استقبال از حضور در این جمع امیدوار است بتواند نقشی اثر بخش برای مناطق محروم داشته باشد.
۳۱ تیر ۱۳۹۳ ۱۴:۱۴

سعید نوری نشاط
۱۳۹۳/۰۴/۳۱
5
0
2

آنچه که انجمن حامی در روستاها برای توسعه فضاهای فرهنگی انجام می دهد، دقیقا در راستای مأموریت سازمان میراث فرهنگی هم هست. امیدوارم که توانسته باشید به خوبی توضیح دهید که چگونه حامی می تواند با تقویت داشته های روستایی (در حوزه گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع
دستی) می تواند به ایجاد یا تقویت فضای فرهنگی کمک کند.