حامى کانادا و کمپین ساخت مدرسه مهر روستاى گز منزل

در روزهاى پایانى سال، حامیان کودکان مناطق محروم به دعوت حامى کانادا گرد هم آمدند تا یادآورى کنند که سرزمین شان را فراموش نکرده اند.
در این مراسم سر کار خانم شعله دولت آبادى رئیس هیات مدیره حامى کانادا ضمن خوش آمد گوی و قرائت پیام حامى کانادا مراسم را شروع نمودند وبا پخش فیلم مدارس ساخته شده و در حال بهره بردارى در روستاى سند مراد و کوفیزا توسط این عزیزان و همچنین مدرسه در حال ساخت در روستاى گز منزل که همگى در استان سیستان بلوچستان واقع شده اند مدعوین را دعوت به مشارکت نمودند.
نمایش فیلم گفتگو با اهالى روستا و کودکان ، سخنان سرکار خانم مینا سرلتى ، ⁣همراه با احساسات ایرانیان، شبى به یاد ماندنى را رقم زد.
گفتگوى صمیمانه میهمانان با هیات مدیره ى حامى کانادا تا ساعاتى ادامه داشت و همدلى این عزیزان با کودکان مناطق محروم را در پى داشت.
خانم سارا داوطلبانه با طراحى ٤٠ بسته کارت نوروزى و خانم مرندى با اهداى تابلو نقاشى از این کمپین حمایت نمودند.

انجمن حامى با آرزوى گسترش پیوند بین تمام ایرانیان براى فرداى بهتر کودکان این سرزمین از دوستان و حامیان گرامى تشکر مى نماید.

۳۱ فروردین ۱۳۹۷ ۰۰:۲۵