دیدار با مدیرکل مشارکت های مردمی آموزش و پرورش

۹ شهریور ۱۳۹۸ ۲۳:۴۰
دیدار با مدیرکل مشارکت های مردمی آموزش و پرورش

هشتمین هفته از اجرای طرح «قرار با خوبان مدرسه ساز» دیدار با "انجمن حامی" برگزار شد و ۱۵ پروژه در دست اجرای این انجمن بررسی شد.

به همت "انجمن حامی" تاکنون ۲۵ مدرسه احداث شده و ۱۵ پروژه آموزشی نیز در دست ساخت است و حدود ۶هزار دانش آموز در مدارس احداثی مناطق محروم در حال تحصیل می باشد.

در این دیدار محمدرضا قربانی مدیر کل دفتر مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور ضمن بازدید از بخش های مختلف این انجمن با اهدای لوح تقدیر از تلاش های این نهاد مردمی در ساخت و توسعه فضاهای آموزشی قدردانی کرد. وی ضمن اشاره به فعالیت های ارزشمند "انجمن حامی" گفت: "انجمن حامی" یک نهاد مردمی است که در دورترین و محروم ترین نقاط کشور در حال فعالیت است .
قربانی در ادامه گفت: نگاه ما در سازمان به این مجموعه ها اینگونه است که نهادهای مردمی "الگوهای موفقی" هستند که می توانند در جامعه گسترشداده شوند. مدیر کل دفتر مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور در ادامه افزود: هدف ما در دیدارهای هفتگی با خیرین و نهادهای فعال در حوزه مدرسه سازی این است که تعامل بیشتری با این نهادها داشته باشیم و همچنین مهم ترین هدف ما این است که از تجربیات خیرین بیشتر بیاموزیم.

در این دیدار "ساعد مطهری" مدیر عامل "انجمن حامی" ضمن تشکر و قدردانی از دفتر مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور برای برگزاری چنین جلسات و دیدارهایی گفت: خوشبختانه در بحث ساخت و توسعه فضاهای آموزشی خیرین بسیاری در داخل و خارج از ایران به ما کمک می کنند و ما همیشه سعی می کنیم که به تعهدات خود به خیرین در زمان مشخص شده عمل کنیم و از نوسازی مدارس نیز تقاضا داریم که تعهدات دولتی را در زمان مشخص شده انجام دهند تا خیرین با انگیزه بیشتری به فعالیت خود ادامه دهند.

در ادامه مهندس فاطمی نژاد مدیر گروه فنی انجمن حامی از طرح های جدید این انجمن گزارش داد و افزود: ما در انجمن حامی به دنبال این هستیم که از تکنولوژی های نوین برای ساخت ساختمان مدارس استفاده کنیم. که در این تکنولوژهای جدید سعی بر این است که هم دوام مدارس ساخته شده بیشتر شود و هم زمان ساخت آن کوتاه تر شود. وی گفت: زمان ساخت ساختمان ها با این شیوه یک چهارم ساخت ساختمان های دیگر است و همچنین این ساختمان ها در برابر باد، زلزله و حریق مقاوم هستند.

علی اصغر مرزبانیان عضو هیات مدیره انجمن حامی نیز در ادامه گفت: ما در این انجمن گروه فنی داریم که در مناطقی که اقدام به ساخت مدرسه می کنیم مطالعات فرهنگی و اقلیمی انجام می دهند که مدرسه در یک مکان مناسبی ساخته شود.

وی نیز گفت: پروژه های نیمه تمامی که توسط نوسازی مدارس به ما معرفی شود و پس از استحکام سنجی نسبت به ساخت این پروژه های نیمه تمام اقدام می کنیم.

گفتنی است که در «طرح قرار با خوبان مدرسه ساز» که از سوی دفتر مشارکت های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور اجرا می شود، هر هفته با یک خانواده خیر مدرسه ساز دیدار و نشست صمیمی برگزار می شود. این طرح نیز در برخی از استان های کشور در حال اجرا است.

جلسه

تعداد بازدید : ۷۷۰