افتتاح مدرسه ٦ کلاسه حامى حسین امیدوار در سیستان و بلوچستان

.افتتاح مدرسه ٦ کلاسه حامى حسین امیدوار در میان شور و شوق دانش آموزان روستاى توحید آباد توسط انجمن حامى، حمایت از توسعه فضاهاى آموزشى فرهنگى
شهرستان میرجاوه استان سیستان و بلوچستان

• نیکوکار: مهندس حسین امیدوار
  • زیر بنا: ۴۰۲ متر مربع

این مراسم با حضور:

آقای ابوالحسنی از اعضای هیات امنای انجمن حامی، معاونت پشتیبانی اداره کل عشایری آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، آقای شیبانی و نماینده‌ی اداره مشارکت‌های اداره کل نوسازی سیستان و بلوچستان آقای سپهری، اعضای انجمن اولیا و مربیان مدرسه، مولوی روستا و معتمدین محل، مسئولین آموزش و پرورش و عشایری و اداره نوسازی کادر آموزشی مدرسه و دانش‌آموزان برگزار شد.

آقای ابوالحسنی از اعضای هیات امنای انجمن حامی با تاکید بر ضرورت رفع موانع بازماندگی از تحصیل دانش‌آموزان، از اهمیت ادامه تحصیل دختران گفتند.
این مدرسه شش کلاسه دارای دو مقطع دبستان و دبیرستان می باشد و میزبان دانش آموزان از ۸ روستای مجاور نیز است. انجمن حامی امیدوار است با حمایت حامیان بتوان هزینه سرویس رفت و آمد دختران روستاهای مجاور را فراهم آورد. امسال نیز دوره دوم دبیرستان نیز به مقاطع تحصیلی این مدرسه اضافه شد.
دختران و پسران این مدرسه از حامی مالی مدرسه آقای حسین امیدوار تقدیر نمودند.

امیدوار

۳ اسفند ۱۳۹۸ ۱۵:۵۱