انجمن حامی از مؤسسه‌ی افرا، نشان برنز دریافت کرد.

نیما احمدی مدیر طرح و برنامه انجمن حامی در این ارتباط می‌گوید: ارزیابی ساختار مدیریتی یک سازمان مردم نهاد مانند حامی توسط یک سازمان بیرونی اتفاق خوبی است. تیم افرا تصویری شفاف از جایگاه مدیریتی حامی در سیستم استاندارد خود ارائه کرد و مطابق رویه خود توصیه‌هایی عملیاتی نیز ارائه کردند که اگر حامی بخواهد به سطحی بالاتر ارتقا پیدا کند، چه اقداماتی باید انجام دهد. در صورت تمایل، حامی می‌تواند هر سال مورد ارزیابی قرار گیرد و در راستای استاندارد افرا سطح خود را ارتقا دهد. این موسسه هم چنین در صورت تمایل، از طریق تیم‌های خود برای اجرای توصیه‌ها به موسسات مشاوره می دهد.

موسسه مدیریت حامیان نواندیش افرا استارت‌آپی اجتماعی است که با هدف توسعه‌ی زیرساخت‌‌‌های نیکوکاری تاسیس شده است. هدف این سازمان انتقال دانش و تجربه در زمینه مدیریت سازمان‌های بزرگ، جهت بهبود زیرساخت‌های مدیریتی در سازمان‌های خیریه است. افرا با توجه به استانداردهایی که با مطالعه و پژوهش در بین استانداردهای مشابه بین المللی به دست آورده و توسعه داده است، سطح بلوغ سازمانی را در سازمان های مردم نهاد ارزیابی می کند. به ساختار مدیریتی این سازمان ها می پردازد، با نیروهای فعال در آنجا مصاحبه می کند و با توجه به استاندارد های خود، برای هر سازمان یک سطح بلوغ تعریف می کند. ارزیابی بلوغ سازمانی، در چهار سطح انجام می گیرد: زیرساخت عملیاتی، هوشمندی عملیاتی، هوشمندی تحول و هوشمندی استراتژیک. پس از تعیین سطح یک سازمان، توصیه های عملیاتی برای ارتقاء در آن سطح ارائه می گردد.

انجمن حامی در این ارزیابی نشان برنز و امتیاز 66 را در سطح زیرساخت عملیاتی (طیف 0 تا 69) از این موسسه دریافت کرد. این امتیاز به آن معناست که انجمن حامی در مرحله آخر زیرساخت عملیاتی قرار دارد و نیاز است تا این زیرساخت ها در انجمن جریان یابند و وارد مرحله ی بعد یعنی هوشمندی عملیاتی (ثبات در زیرساخت‌ها وجود دارد و بر روی اثر بخشی فعالیت ها کار می شود) شود. پیش بینی حامی این است که با به کار بستن این توصیه‌ها و اجرای پروژه‌های در دست اقدام، سال آینده نشان نقره را دریافت کند.

۱۵ تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۲۰
تعداد بازدید : ۱۳۶