۱ شهریور ۱۴۰۰ ۱۷:۰۶
کمپین نوشت افزار و حمایت تحصیلی انجمن حامی آغاز شد
همزمان با اول شهریورماه کمپین نوشت افزار و حمایت تحصیلی انجمن حامی همچون سنوات قبل آغاز شد.

کمپین نوشت افزار و حمایت تحصیلی انجمن حامی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی «انجمن حامی»، امسال هم کمپین «نوشت افزار و حمایت تحصیلی» با نزدیک شدن به فصل بازگشایی مدارس آغاز به کار کرده است. این کمپین بنابر یک سنت در انجمن هرسال با نزدیک شدن به فصل بازگشایی مدارس راه اندازی می شود و هدف آن تهیه و تامین نوشت افزار و بسته های آموزشی و کمک آموزشی به دانش آموزانی است که در مناطق کمتر برخوردار زندگی می کنند.

از آنجایی که بسیاری از دانش آموزان در چنین مناطقی به دلیل شرایط اقتصادی خانواده و تنگناهای معیشتی ممکن است به راحتی تامین نوشت افزار از سوی خانواده برایشان مهیا نشود و حتی ممکن است سختی های زندگی باعث شود آنها از امکان تحصیل محروم شوند.

«انجمن حامی» با در نظر گرفتن این ضرورت که تحصیل حق همه کودکان است هرسال تلاش می کند برای دانش آموزان در مناطق کمتر برخوردار در قالب کمپین یاد شده شرایطی را برای حمایت تحصیلی مهیا کند.

کمپین نوشت افزار و حمایت تحصیلی در سال های گذشته هم به شکل موفقیت آمیزی اجرا شده است و منابع تامین شده آن در کمپین مشابه سال گذشته این امکان را فراهم کرد تا برای بیش از 8 هزار دانش آموز بسته های نوشت افزار تهیه شود.

امسال هم با امید به یاری دلگرم کننده حامیان همیشگی انجمن پیش بینی می شود برای همین تعداد دانش آموز بسته های نوشت افزار تهیه و تامین شود. این بسته ها تا ابتدای مهرماه به دست دانش آموزان خواهد رسید.

همچنین در سال جاری هم این کمپین علاوه بر تامین بسته های نوشت افزاری شامل حمایت های تحصیلی خواهد بود که در طول سال تحصیلی 1401- 1400 در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد. این حمایت ها شامل تهیه و ارسال کتب کمک درسی، کتاب‌های راهنمای معلم و بازی‌های آموزش ریاضی می شود.

انجمن در کمپین نوشت افزار و حمایت تحصیلی 1400 قصد دارد با توجه به شرایط کرونایی و آموزش های مجازی دانش آموزان تهیه فلش‌هایی با محتوای آموزشی، تبلت، سی دی‌های آموزش دروس، سی دی پلیر و گوشی‌های هوشمند را برای دانش آموزانی که به چنین امکاناتی دسترسی را ندارند را نیز مورد توجه قرار دهد.

اطلاعات بیش‌تر |

تاریخ ویرایش خبر : ۱۶ آبان ۱۴۰۲ ۱۵:۱۶