روایتی از کمپین تجهیزات ورزشی مدارس در سال ۱۳۹۹

۸ آبان ۱۴۰۰ ۱۴:۳۳
روایتی از کمپین تجهیزات ورزشی مدارس در سال ۱۳۹۹

کمپین تجهیزات ورزشی مدارس در سال 99 برای 64 مدرسه برگزار شد و در نهایت با تحقق درآمد 57 میلیون تومان برای تعدادی از این مدارس وسایل و امکانات ورزشی فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی «انجمن حامی»، یکی از کمپین های موفق در سال گذشته «کمپین تجهیزات ورزشی مدارس» بود، این کمپین با توجه به سابقه پشتیبانی 19 ساله انجمن از دانش آموزان در مناطق کمتر برخوردار راه اندازی شد.

هدف گذاری اصلی این کمپین تهیه و تجهیز لوازم ورزشی برای 64 مدرسه در استان های ایلام، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان و کرمانشاه بود و ایده اصلی این کمپین بعد از افتتاح سالن ورزشی ناصر حجازی در شهر ایوان استان ایلام شکل گرفت.

سالن ورزشی ناصر حجازی در سال 99 افتتاح شد و با افتتاح این سالن سرنوشت دختران ورزشکار این شهر تغییر کرد و 22 دانش آموز توانستند برای اولین بار در رشته تربیت بدنی مورد علاقه شان ثبت نام کنند.

بعد از این تجربه موفق و پس از نیازسنجی های اولیه فهرستی از تجهیزات ورزشی مورد نیاز مدارس استان های محروم توسط کارگروه پشتیبانی (زیرگروه ورزش و بهداشت) تهیه شد. در این فهرست تامین تجهیزات ورزشی برای قریب به 8500 دانش آموز مدنظر قرار گرفت تا آنها بتوانند «زنگ ورزش واقعی» را تجربه کنند.

با راه اندازی کمپین تجهیزات ورزشی مدارس و جذب کمک های مالی حامیان همیشگی انجمن مبلغی بالغ بر 57 میلیون تومان جمع آوری شد که تاکنون مبلغ 40 میلیون تومان با احتساب سهم نظارت و پشتیانی انجمن هزینه شده است. مبلغ باقیمانده از این کمپین هم 17 میلیون و 664 هزار تومان است که به زودی صرف پروژه ای با اهداف مشابه خواهد شد.

مبلغ هزینه شده 40 میلیون تومانی صرف تهیه و تجهیز وسایل و امکانات ورزشی برای تعدادی از آن 64 مدرسه است. سایر مدارس هم به دلیل شرایط کرونایی هنوز امکانات برای شان تهیه و ارسال نشده است. امکان دارد در آینده و بعد از شرایط کرونایی در فاز دوم این کمپین برای سایر مدارس در نظر گرفته شده هم وسایل مناسب با موقعیت آن مدارس تهیه و توزیع شود.

نحوه هزینه منابع در کمپین تجهیزات ورزشی مدارس به این شکل بود که پیش از راه اندازی کمپین از مجموعه مدارس شناسایی شده تعداد دانش آموزان و جنسیت آنها و شرایط فیزیکی و تجهیزات موجود در مدرسه مدنظر قرار می گرفت. در ابتدا توسط کارگروه پشتیبانی لیستی از اقلام ورزشی به شکل اختصاصی برای آن مدرسه تهیه می شد و در مرحله بعد توسط کارگروه جذب مشارکت برای تهیه اقلام مدنظر جذب منابع مالی صورت می گرفت و در نهایت این منابع در اختیار مسئولان مدرسه قرار می گرفت تا نسبت به تهیه اقلام اقدام کنند.

در این شیوه تهیه اقلام مورد نیاز برای تعدادی از مدارس در دستور کار قرار گرفت و به صورت میانگین برآورد شد هر مدرسه نیازمند مبلغی معادل 2 میلیون تومان است.

«انجمن حامی» برای اجرای کمپین تجهیزات ورزشی مدارس تهیه این اقلام را در دستور کار قرار داد: میز، راکت و توپ پینگ پنگ، توپ و تورو میله والیبال،توپ فوتبال، توپ و دروازه‌ی  فوتسال، راکت و توپ و پیایه بدمینتون، صفحه و مهره‌های شطرنج، مانع دو میدانی، هولاهوپ، توپ ماهوتی و کاور ورزشی

برای مطالعه لیست مدارسی که در این کمپین تجهیزات ورزشی برای آنها تهیه شده است اینجا کلیک کنید.

تعداد بازدید : ۸۹۳
تاریخ ویرایش خبر : ۸ آبان ۱۴۰۰ ۱۴:۳۱

شیوا زجاجی
۱۴۰۰/۰۸/۰۹ Netherlands

بسیار عالی. توجه به ورزش کودکان و جوانان در حد مدرسه سازی لازم و مفید است.

شیوا زجاجی
۱۴۰۱/۰۲/۱۲ Iran

لیست مدارس وارد نشده است.