پیش به سوی مدارس استاندارد و ایمن

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۶:۴۴
پیش به سوی مدارس استاندارد و ایمن

در سال گذشته انجمن فعالیت گسترده ای در حوزه ساخت مدارس داشت و حاصل آن 27  مدرسه که از میان آن 8 مدرسه در نیمه دوم سال بود.

کارگروه فنی انجمن متشکل از افراد متخصص پیوسته نظارت خود را بر مدارس در حال ساخت اعمال می نماید و با جلسات مستمر خود سازه های مختلف و شیوه های مدرن ساخت را بررسی می کنند.

اخیرا نیز بحث مقاوم سازی مدارس در انجمن طرح شده و کارگروه فنی در حال بررسی اجرای آن هستند.

پیام حامی - فنی 4
پیام حامی - فنی 3

·      مدرسه بهار نیاکان (روستای مغ / سیستان و بلوچستان): انعقاد قرارداد با حامی مالی برای ساخت و توسعه 3 کلاس به مساحت 140 مترمربع،‌ ساخت 2 چشمه سرویس بهداشتی و تکمیل دیوار محوطه مدرسه بهار نیاکان در روستای مغ (اسفندماه)، رایزنی برای جانمایی و تهیه نقشه‌های فاز یک و دو از معاونت فنی اداره نوسازی و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان.

·      مدرسه زنده‌یاد مسعود آروین (دره‌شهر، روستای ارمو / ایلام): انعقاد قرارداد با حامی مالی برای مشارکت در تکمیل دبیرستان 6 کلاسه به مساحت 506 مترمربع، تجهیز کارگاه و اجرای نما و شیب‌بندی بام تا پایان سال 1400

·      مدرسه آگاه (منجیلان / کردستان): انعقاد قرارداد با حامی مالی برای مشارکت در تکمیل مدرسه 4 کلاسه به مساحت 147 مترمربع، تخریب مدرسه قدیمی و انعقاد قرارداد با پیمانکار از سوی سازمان نوسازی و تجهیز مدارس استان کردستان.

·      مدرسه پندار نیک 2 (کهیری / سیستان و بلوچستان): انعقاد قرارداد با حامی مالی برای ساخت و توسعه 2 کلاس آموزشی به مساحت 55 مترمربع، ساخت 2 چشمه سرویس بهداشتی، تکمیل دیوار محوطه مدرسه و تعمیرات مورد نیاز مدرسه موجود و انعقاد قرارداد با پیمانکار از سوی انجمن حامی مبنی بر ساخت موارد فوق‌الذکر و تعمیرات مدرسه موجود، آغاز عملیات ساخت و توسعه فضای آموزشی و همچنین سرویس‌های بهداشتی.

·      مدرسه ملوک سعیدی (کهیری / سیستان و بلوچستان): انعقاد قرارداد با حامی مالی برای ساخت 2 چشمه سرویس بهداشتی، تکمیل دیوار محوطه مدرسه و و تعمیرات مورد نیاز مدرسه موجود و انعقاد قرارداد با پیمانکار از سوی انجمن حامی مبنی بر ساخت موارد فوق‌الذکر و تعمیرات مدرسه موجود، آغاز عملیات ساخت سرویس‌های بهداشتی.

·      مدرسه پندار نیک 1 (جمازهی کوه‌دیم/ سیستان و بلوچستان): انعقاد قرارداد با حامی مالی برای ساخت و توسعه 3 کلاس به مساحت 154 مترمربع و تعمیرات مورد نیاز مدرسه موجود و انعقاد قرارداد با پیمانکار از سوی انجمن حامی مبنی بر ساخت موارد فوق‌الذکر و تعمیرات مدرسه موجود، آغاز عملیات ساخت و توسعه ساختمان آموزشی و تکمیل عملیات مربوط به تعمیر مدرسه موجود

·      مدرسه زکریا بشیره (ریکوکش / سیستان و بلوچستان): تسطیح سایت پلان، اجرای فونداسیون و اجرای دیوارهای نمای بیرونی برای مدرسه 6 کلاسه به مساحت 440 مترمربع

·      مدرسه بهار دانش 2 (قشم روستای گوری / هرمزگان): اجرای فونداسیون و اسکلت بتنی و اتمام تعهدات انجمن در این پروژه برای مدرسه 3 کلاسه به مساحت 169 مترمربع

·      مدرسه سیما سعادت (پیرسهراب / سیستان و بلوچستان): اتمام دیوار نمای خارجی، اجرای شناژهای قائم و افقی و سقف بتنی، شیب‌بندی بام و آغاز نازک‌کاری برای ساخت و توسعه 4 کلاسه به همراه کتابخانه به مساحت 200 مترمربع

·      مدرسه نصیری (الله‌دادزهی / سیستان و بلوچستان): اتمام عملیات ساخت ساختمان آموزشی، تحویل پروژه به سازمان نوسازی و تجهیز آن برای ساخت و توسعه 3 کلاس و یک کتابخانه به مساحت 164 مترمربع و نیز تکمیل عملیات مربوط به تعمیر مدرسه موجود.

·      مدرسه بانو مریم تقی‌زاده (شیراوند / ایلام): اتمام عملیات ساخت ساختمان آموزشی، تحویل پروژه به سازمان نوسازی و تجهیز آن، مشارکت در محوطه‌سازی 1000 مترمربع مدرسه 6 کلاسه به مساحت 505 مترمربع.

·      مدرسه حاج مرادی (بان‌رحمان / ایلام): پایان عملیات نما و نصب پنجره‌ها، اجرای عملیات نازک‌کاری ساختمان آموزشی، اجرای دیوار محوطه و آغاز عملیات کف‌سازی محوطه مدرسه 6 کلاسه به مساحت 457 مترمربع.

·      مدرسه مهر 2 (گز منزل/ سیستان و بلوچستان): اتمام عملیات ساخت و توسعه ساختمان آموزشی و تحویل موقت پروژه به سازمان نوسازی برای توسعه 4 کلاس به مساحت 215 مترمربع و سرویس بهداشتی 4 چشمه.

·      مدرسه بانو مریم مقیلان (انگورآباد/ سیستان و بلوچستان): اتمام عملیات ساخت و توسعه ساختمان آموزشی، در حال سپری کردن مراحل تحویل موقت پروژه به سازمان نوسازی برای توسعه 3 کلاس به همراه یک کتابخانه به مساحت 160 مترمربع.

·      مدرسه سهند صادقی (چشمه‌میران / کرمانشاه): اتمام عملیات ساخت ساختمان آموزشی، تحویل پروژه به سازمان نوسازی و تجهیز آن برای ساخت مدرسه 3 کلاسه به مساحت 154 مترمربع.

·      مدرسه دکتر جواد مرتضوی (بره‌کلک / لرستان): اتمام عملیات ساخت ساختمان آموزشی و تحویل موقت پروژه به سازمان نوسازی برای مدرسه 3 کلاسه به مساحت 190 مترمربع.

·      مدرسه کوشان (لاشار / سیستان و بلوچستان): اتمام عملیات مرمت نمای ساختمان آموزشی، اتمام عملیات مرمت کلاس‌های ساختمان آموزشی (به جز یکی از کلاس‌ها)، اتمام عملیات مرمت سرویس بهداشتی و اجرای حوض‌انبار، تحویل پروژه به سازمان نوسازی و تجهیز آن برای مدرسه 8 کلاسه به همراه 4 فضای اداری به مساحت 800 مترمربع.

·      انجام 3 سفر توسط کارگروه فنی:

o     سفر به استان سیستان و بلوچستان و بازدید از مدارس مهر 2 (گزمنزل)، ورزشگاه راستین (گزمنزل)، نیمروز (سیدآباد)، زکریا بشیره (ریکوکش)، نصیری (الله‌دادزهی)، پندار نیک 1 (جمازهی کوه‌دیم)، سیما سعادت (پیرسهراب)، شهید میرکمالی (مریدارو)، بانو مریم مقیلان (انگورآباد)، مدرسه حامی (بلوچی عبدالله) و دلیلی (گارکندی)

o     سفر به استان لرستان و ایلام: بازدی از مدارس دکتر جواد مرتضوی (بره‌کلک / لرستان) و مدرسه بانو مریم تقی‌زاده (شیراوند / ایلام)

o     سفر به شهر دماوند جهت بازدید از مدارس معرفی شده نیازمند به مقاوم‌سازی مدارس جناب، آیت، میرزا کوچک‌خان، احسن طهماسبی و دکتر سادات گوشه

تعداد بازدید : ۵۷۴
تاریخ ویرایش خبر : ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۲۰:۵۳