نشست «شبکه‌ی مروجان کتابخوانی»

۴ بهمن ۱۴۰۱ ۱۱:۵۶
نشست «شبکه‌ی مروجان کتابخوانی»
این شبکه برنامه‌ریزی جهت برگزاری جشنواره‌ی مروجان کتاب‌خوانی، داوری و ایجاد ارتباط بین مروجان را بر عهده دارد و شامل انجمن حمایت از توسعه فضاهای آموزشی و فرهنگی حامی، کانون توسعه فرهنگی کودکان، باشگاه کتابخوانی ازتا، انجمن کتاب‌داری و اطلاع‌رسانی، سیمرغ نیشابور و چند تشکل دیگر می‌با‌شد.

شبکه‌ی مروجان کتابخوانی بعد از اولین جشن‌واره‌ی مروجان کتابخوانی با دعوت آقای سیدآبادی و با حضور نمایندگان تشکل‌های برگزیده‌ی این جشنواره در دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی ارشاد تشکیل شد.

این گروه شامل انجمن حمایت از توسعه فضاهای آموزشی و فرهنگی حامی، کانون توسعه فرهنگی کودکان، باشگاه کتابخوانی ازتا، انجمن کتابداری و اطلاع‌رسانی، سیمرغ نیشابور و چند تشکل دیگر می‌با‌شد و متأسفانه چند تشکل دیگر بعد از چند جلسه به دلایل دوری و مشکلات دیگر در نشست‌ها شرکت نکردند.

این شبکه، برنامه‌ریزی جهت برگزاری جشنواره مروجان کتابخوانی، داوری و ایجاد ارتباط بین مروجان را بر عهده دارد.

بعد از وقفه تقریبا طولانی، چهارشنبه 7/10/1401 اعضا این شبکه به دعوت خانم فریبا اقدامی از باشگاه کتابخوانی ازتا در محل این باشگاه دیدار و جلسه‌ای جهت شروع دوباره‌ی کار تشکیل دادند.

حاضرین این جلسه خانم فرح حق نژاد از انجمن حمایت از توسعه فضاهای آموزشی و فرهنگی حامی، خانم فرمهر منجزی از کانون توسعه فرهنگی کودکان، دکتر حاج زین العابدین از انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران، خانم فریبا منجزی از باشگاه کتابخوانی ازتا بودند و متاسفانه خانم کیمیا امینی از سیمرغ نیشابور و علی اکبر زین العابدین نویسنده کودک و مروج کتابخوانی حضور نداشتند.

تعداد بازدید : ۲۵۸
تاریخ ویرایش خبر : ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ ۱۷:۴۴