اخبار کمپین‌ها

کمپین «عیدانه کتاب»
در آستانه سال نو، به یاد کودکی هایمان که کتاب عیدی می گرفتیم، امسال در طرح «عیدانه کتاب» به کودکان کتابخانه‌های حامی در مناطق کم‌برخوردار کتاب عیدی دهیم. با واریز هر مبلغی می توانید در این راه همراه ما باشید. ما کتاب‌ها را خریداری کرده و نام پر مهر شما را به رسم یادگار در صفحه اول آن می نویسیم تا همراه با کتاب راهی کتابخانه‌های روستاها و مدارس حامی در مناطق کم‌برخوردار کشور شود.

با ارسال و به اشتراک گذاری پست های انجمن حامی در گروه های شبکه های اجتماعی خود، ما را در این طرح همراهی کنید.

برای آشنایی بیشتر با طرح عیدانه کتاب انجمن حامی از طریق سایت، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی حامی در تماس باشید.

راه‌های حمایت:

شماره کارت پاسارگاد انجمن حامی:
5022-2919-0004-6598

شماره شبا:
IR23-0570-0268-8101-1628-4041-01
کارزار «تأمین سرویس مدارس»
امسال، در مناطق کم‌برخوردار کشور عزیزمان، نگاه زیبای دختران به قلب‌های پر مهر شما حامیانی است که همیشه در کنار ما هستید.

اولین پروژه تامین سرویس مدرسه انجمن حامی در سال ۱۳۹۳ با تامین هزینه ی سرویس ۶۰ دانش‌آموز دختر در روستای پیرسهراب، شهرستان دشتیاری، استان سیستان و بلوچستان آغاز شد و اکنون پس از گذشت ۹ سال به حمایت از ۹۶۰ دانش‎‌آموز در ۵۰ روستا در استان‌های ایلام، سیستان و بلوچستان، کردستان، لرستان و آذربایجان شرقی رسیده است که خود را به سختی به مدارس می‌رسانند و در صورتی که هزینه‌ی سرویس مدرسه آن‌ها تامین نشود، امکان بازماندگی از تحصیل آن ها افزایش می‌یابد.

انجمن حامی تمام تلاش خود را می کند تا هیچ دانش‌آموز دختری به خاطر شرایط دشوار رفت و آمد به مدرسه، از تحصیل باز نماند.

ما با تکیه بر همراهی شما در این کمپین از دانش آموزان مدارس خود و روستاهای اطراف برای تامین هزینه سرویس رفت و آمد دانش آموزان دختر حمایت می کنیم.
حمایت «بوک‌لند» از ۳۳۳ دانش‌آموز
بوک‌لند چند سالی است که پیش از آغاز سال تحصیلی با مشارکت در کمپین حمایت تحصیلی در کنار "انجمن حامی" است. این مجموعه‌ی فرهنگی موفق بنا بر سنت هر ساله که با ما همراه بوده امسال هم با حمایت از ۳۳۳ دانش‌آموز در مناطق کم‌برخوردار کشور مسئولیت اجتماعی خود را ایفا کرد.

به امید روزهای بهتر برای کودکان ایران‌زمین
آغاز کمپین حمایت تحصیلی ۱۴۰۲ مناطق کم‌برخوردار
حامیان گرامى

کمپین نوشت‌افزار و حمایت تحصیلی حامی براى دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار منتظر مهربانى شما است.

شما مى‌توانید با پرداخت ۱۵۰ هزار تومان برای هر بسته نوشت‌افزار و حمایت تحصیلی، از یک دانش‌آموز که در مناطق کم‌برخوردار کشور مشغول تحصیل است حمایت کنید.

امسال هم باهم و در کنار هم می توانیم از ۱۰هزار دانش‌آموز حمایت تحصیلی کنیم.
صفحه ۱ از ۲ ۲