انجمن حامی / اخبار

تازه ها

گزارش پیشرفت فیزیکی 20 مدرسه انجمن حامی
انجمن حامی با حمایت حامیان تا کنون موفق به ساخت 22 مدرسه در مناطق محروم ایران شده است و در حال حاضر 20 مدرسه ی دیگر نیز در حال ساخت هستند که از این میان 5 مدرسه کار ساخت یا بازسازی خود را به تازگی شروع کرده اند.
ما در حامی باور داریم تحصیل و دسترسی به فرصت های برابر آموزشی حق همه ی کودکان است.
[ تعداد بازدید : ۶۲۲ ]
گزارش جلسات آنلاین اول تا هشتم  کلاس یادگیری تجربی و مدیریت کلاس
پروژه‌ی" ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی_مشارکتی مدارس ابتدایی حامی
گزارش جلسات آنلاین اول تا هشتم کلاس یادگیری تجربی و مدیریت کلاس
[ تعداد بازدید : ۳۹۰ ]
گزارش آموزش آنلاین حامی  ، مصاحبه با خانم بهناز بابازاده مسئول گروه آموزش انجمن حامی
گزارش فعالیت های "گروه آموزش دبیرستان" انجمن حامی با محوریت آموزش آنلاین توسط سرکار خانم بابازاده مسئول گروه
[ تعداد بازدید : ۴۴۱ ]
شرح عقد قرار داد ساخت 3 مدرسه و  مرمت و بازسازی 2  مدرسه در استان‌های سیستان  و بلوچستان، خوزستان و لرستان
انجمن حامی از اسفندماه سال 1398 تا کنون با حمایت حامیان گرانقدر موفق به عقد قرارداد ساخت 3 مدرسه و مرمت و بازسازی 2 مدرسه در استان‌های سیستان و بلوچستان، خوزستان و لرستان شده است.
[ تعداد بازدید : ۳۷۱ ]
گزارش جامع راه اندازی کتابخانه‌های مدارس ‌‌حامی‌ در سال97-98
ضرورت راه اندازی کتابخانه‌های مدارس :
با تکیه بر تجربه‌ی 11 ساله انجمن حامی در زمینه‌ی تجهیز کتابخانه‌های روستایی و با توجه به اهمیت ترویج فرهنگ کتابخوانی و "عادت به مطالعه" در‌‌میان کودکان، کارگروه پشتیبانی مدارس حامی، همواره بر ضرورت تجهیز کتابخانه‌های‌‌مدارس به عنوان پایگاهی برای رشد و شکوفایی استعدادهای کودکان، تأکید داشته است. در همین راستا تجهیز کتابخانه‌های‌‌مدارس، با بهره‌گیری از تجربیات انجمن حامی و سایر سازمان‌های مردم نهاد از جمله " شورای کتاب کودک" در دستور کار کارگروه پشتیبانی مدارس قرار گرفته است. انجمن حامی از سال 97 تا کنون با حمایت حامیان موفق به تجهیز 12 کتابخانه‌ی مدرسه‌ای در مناطق مختلف ایران شده است.
در ادامه، گزارش خانم زهرا سلطانی با موضوع روند راه‌اندازی کتابخانه‌های مدارس و شرح فعالیت‌های کتابخانه‌ها به تفکیک، ارائه می‌گردد:
[ تعداد بازدید : ۱,۲۶۶ ]
مصاحبه روابط عمومی ‌انجمن حامی با آقای دکتر حمید قاسم نژاد مدیر عامل شرکت فومن شیمی
در این پروژه، انجمن حامی با حمایت شرکت فومن شیمی 32 سرویس بهداشتی و 38 چاه فاضلاب در روستاهای سیتار عمر و سیتار محمود را تعمیر و بازسازی نمود. این پروژه بخشی از کمپین حمایت از آسیب دیدگان سیل سیستان و بلوچستان است که انجمن حامی در زمستان سال 98 راه اندازی و با حمایت حامیان به پایان رسانید.
[ تعداد بازدید : ۸۵۹ ]
پروژه‌ی" ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی_مشارکتی مدارس ابتدایی حامی" (کارگاه‌های آنلاین "یادگیری تجربی و مدیریت کلاس)
کارگروه آموزش ، آموزش دبستان های حامی
پروژه‌ی" ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی_مشارکتی مدارس ابتدایی حامی"
کارگاه‌های آنلاین "یادگیری تجربی و مدیریت کلاس"
تیرماه 1399
[ تعداد بازدید : ۲۳۷ ]
پروژه‌ی" ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی_مشارکتی مدارس ابتدایی حامی"( نگرشی نو به آموزش ریاضی)
کارگروه آموزش ، آموزش دبستان های حامی
پروژه‌ی" ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی_مشارکتی مدارس ابتدایی حامی"
نگرشی نو به آموزش ریاضی
خردادماه 1399
[ تعداد بازدید : ۳۴۷ ]
پروژه‌ی "ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی _ مشارکتی مدارس ابتدایی حامی"  ( ارزیابی، نیازسنجی و برنامه ریزی )
کارگروه آموزش ، آموزش دبستان های حامی
پروژه‌ی "ارتقای کیفی فرآیندهای آموزشی _ مشارکتی مدارس ابتدایی حامی"
ارزیابی، نیازسنجی و برنامه ریزی
اسفند 1398 تا اردیبهشت1399
[ تعداد بازدید : ۲۸۶ ]
گفتگوی روابط عمومی انجمن حامی با آقای «چالاک کورده»، مدیر روابط عمومی گروه توسعه و‌ترویج فرهنگ کتابخوانی مکریان مهاباد
گزارشی کامل از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی گروه " توسعه و ترویج فرهنگ کتابخانی مکریان مهاباد" ، نمونه‌ای موفق از فعالیتی جمعی در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی در روستاهای غرب ایران
[ تعداد بازدید : ۳۷۳ ]
استفاده از شبکه‌ی آموزش مجازی شاد فقط برای 5 درصد از دانش‌آموزان منطقه دشتیاری ممکن بود.  "گزارش کمک برای تهیه بسته های همیار شاد"
با شیوع کرونا و تعطیلی مدارس، آموزش وپرورش به سمت برنامه ریزی برای آموزش از راه دور رفت .اما این برنامه ریزی ها شتاب زده و بدون آمادگی قبلی بود و متاسفانه نتایج مورد نظر حاصل نشد.
[ تعداد بازدید : ۲۰۹ ]
۱ ۲ ۳ صفحه ۴ از ۷ ۵ ۶ ۷